by GERJANNE, 18 januari 2017 , In Baby , Blog , Earlybirds

Earlybirds reportage Harderwijk // Jake

Earlybirds reportage Harderwijk | Op zaterdag 14 januari mocht ik naar het Moeder & Kind Centrum in het St. Jansdal in Harderwijk! Daar lag Jake in één van de prachtige couveusekamers. Jake is geboren op 29 december na een zwangerschap van 33 weken en 6 dagen. Zijn mama was nog gewoon aan het werk toen de vliezen braken en bij aankomst in het ziekenhuis duurde het niet lang voordat hij al was geboren!

Een eigen couveuse suite

Wat zo mooi is aan het Moeder & Kind Centrum in Harderwijk is dat alle couveusekindjes hun eigen suite hebben. Geen 5 couveuses op een rij met weinig privacy, maar gewoon een eigen suite waar de ouders ook mogen blijven slapen. Geweldig! Kathy, de mama van Jake, is sinds zijn geboorte elke nacht bij hem blijven slapen en gaat alleen voor het avondeten naar huis. Stefan, de papa van Jake, is overdag aan het werk en komt elke avond naar Jake toe. Fijn dat zo’n privé suite ouders de mogelijkheid geeft om veel bij hun kindje te zijn, zonder dat ze andere couveusekindjes storen.

Een fijne reportage

Toen ik bij Kathy en Stefan aan kwam, lag Jake al heerlijk bij mama op schoot. Daarna werd hij verschoond en kreeg hij zijn flesje met gekolfde melk van mama. Jake doet het super goed, alleen zelf drinken gaat nog helemaal zoals het hoort en daarom krijgt hij na elk flesje nog aanvullend voeding via zijn sonde. Verder is het een heel mooi en gezond mannetje! Na het voeden mocht Jake nog even heerlijk bij papa en mama liggen en maakten we nog wat gezinsfoto’s en toen was het tijd voor Jake om weer lekker te gaan slapen.

Lieve Kathy en Stefan, ik hoop dat Jake snel thuis mag komen zodat jullie daar nog meer van hem kunnen genieten!

Meer weten over de Stichting Earlybirds? Bekijk snel de website door hier te klikken!

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

error:
error: Content is protected !!