Geboorte

GERJANNE_Geboortefotograaf_Heino_Isala_Zwolle_043

De geboorte van je kindje is een magisch moment!

Hoe mooi is het als je dat op een professionele en integere manier kunt laten vastleggen met alle liefde en emoties die erbij komen kijken? Als geboortefotograaf wil ik dit bijzondere moment in jullie leven graag fotograferen; voor, tijdens en na de bevalling. Als moeder van 2 kindjes weet ik hoe waardevol foto’s zijn, zeker rondom een geboorte.

Pure en integere beelden

De meeste mensen denken bij geboortefotografie direct aan foto’s die niets aan de verbeelding over laten en die vrij ‘plat’ zijn, maar niets is minder waar. Het wordt een prachtige reportage waarin alle momenten die er toe doen, worden vastgelegd. Ik ben als fotografe op de achtergrond aanwezig tijdens een geboortereportage, maar ik weet wel de juiste momenten vast te leggen op een prachtige en integere manier. De steun die je krijgt van je partner tijdens het opvangen van de weeën bijvoorbeeld; zelf krijg je als bevallende vrouw op dat moment weinig mee van wat er om je heen gebeurt.

De eerste kennismaking met je kleintje

Tijdens de geboorte leg ik de eerste kennismaking tussen jullie en je kleintje vast; hoe geweldig is het om eindelijk na zoveel maanden het wondertje in je buik vast te kunnen houden en in de oogjes te kunnen kijken?! De blikken op de gezichten van ouders wanneer ze hun kindje voor het eerst zien, zijn onbetaalbaar. Dat is fantastisch om vast te mogen leggen!

Laat je partner ook echt partner zijn en geen fotograaf

Als je mij als geboortefotograaf boekt, dan investeer je in een ontzettend waardevol aandenken aan deze bijzondere gebeurtenis in jullie leven! Je hoeft zelf niet meer na te denken of je je camera wel bij je hebt, of de accu’s zijn opgeladen, of er überhaupt wel een geheugenkaartje in zit en je hoeft niet bang te zijn dat de foto’s bewogen of onscherp zijn. Ik neem dit allemaal voor jullie uit handen en ik verzorg een prachtige reportage, zodat jullie je volledig kunnen concentreren op de bevalling en op elkaar. Je hebt je partner hard nodig om je te ondersteunen, je partner kan en wil dan ook met niets anders bezig zijn, zeker niet met foto’s maken. Ik kan je garanderen dat je niet in de gaten zult hebben dat ik ook aanwezig ben in de kamer, want tijdens de bevalling zit je volledig in je eigen cocon. Al mijn klanten waarvoor ik een geboortereportage heb mogen verzorgen, kunnen dat beamen.

mede-oprichtergeboortefotografen_logo

IAPBP_member_logo

 

 

 

>> TARIEVEN

>> BOEK EEN GEBOORTEREPORTAGE

error:
error: Content is protected !!