Tarieven Geboortefotografie

Een investering in het meest waardevolle moment in jullie leven!

Als je een geboortereportage bij mij boekt, dan investeer je in een ontzettend waardevol aandenken aan deze bijzondere gebeurtenis in jullie leven. Door mij professioneel en integer vastgelegd, met behoud van de ethische code rondom geboortefotografie.

Een intens beroep

Geboortefotografie is een intens beroep. Ik sta vanaf week 38 van je zwangerschap 24/7 oproepbaar voor je. Je mag me midden in de nacht uit bed bellen, tijdens de zwemles van mijn kinderen of tijdens een etentje met mijn partner; zodra jouw bevalling begint, sta ik paraat. Ik plan geen verre uitstapjes, ik drink nooit alcohol en ik heb altijd opvang paraat staan voor mijn kinderen. Op wacht staan vergt veel van een geboortefotograaf, het is dan ook een soort ‘way of life’. Soms ben ik 4 uurtjes bij een bevalling aanwezig, soms wel 12 uur, maar altijd met 300% inzet, professionaliteit, integriteit en enthousiasme. En na je bevalling begint voor mij nog een heel traject van vele uren: het selecteren en met zorg nabewerken van de beelden om het verhaal van de geboorte van je kindje zo prachtig mogelijk weer te geven. Compleet met een ontroerende slideshow en een prachtig album. Zodat je alles steeds weer opnieuw kunt beleven met de bijbehorende emoties!

Een geboortereportage is niet duur, maar onbetaalbaar!

Een veelgehoorde opmerking is dat men een geboortereportage heel duur vindt. Ik vergelijk het dan altijd maar met een trouwfotograaf waar je (hopelijk) ook een professioneel tarief voor betaalt, waarbij de trouwfotograaf van tevoren precies weet hoe laat ze waar moet zijn en hoe laat ze ’s avonds weer thuis is. Geboortefotografie is echter zoveel intenser – alleen al het feit dat ik soms 4 weken mijn privé leven op een laag pitje moet zetten om 24/7 beschikbaar voor jullie te kunnen zijn – en de foto’s zullen zó ontzettend waardevol voor jullie zijn; daar hoort een redelijk tarief bij. Eigenlijk is een geboortereportage onbetaalbaar, want het zullen de meest waardevolle foto’s zijn die je ooit zult hebben.

Tarieven

Een geboortereportage is al te boeken vanaf €995! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de tarieven en pakketten. Je kunt namelijk ook voordelig een geboortereportage boeken in combinatie met een Zwanger sessie en/of een Baby sessie!

Betalingsmogelijkheden

Omdat geboortefotografie voor sommige mensen een behoorlijke investering is, bied ik de mogelijkheid om het bedrag zonder extra rente in 2 of meer termijnen te betalen. Bij een definitieve boeking voldoe je een aanbetaling zodat ik de uitgerekende periode in mijn agenda kan blokken voor jullie, en het resterende bedrag kunnen jullie in overleg in een aantal termijnen voldoen tot aan je uitgerekend datum. Zo is geboortefotografie voor iedereen een stuk toegankelijker! Ook kun je familie en vrienden vragen om donaties te doen voor een geboortereportage, in plaats van een kraamcadeautje. Binnenkort vind je hier meer informatie over.

Back-up geboortefotograaf

Ik neem maximaal 4 geboortereportages per maand aan, afhankelijk van de uitgerekende data. Zo kan ik mijn beschikbaarheid zoveel mogelijk garanderen. Desondanks kan het gebeuren dat je bevalt op een moment waarop ik echt niet kan komen door een andere (niet te verzetten) foto-opdracht (een andere bevalling bijvoorbeeld, of een bruiloft). In dat geval zal ik altijd een gekwalificeerde back-up fotograaf sturen als jullie dat wensen. Ik werk met een vaste back-up geboortefotograaf en ik kan daarnaast rekenen op een fijne groep collega geboortefotografen met wie ik aangesloten ben bij de beroepsvereniging Geboortefotografen.com.

Vrijblijvende kennismaking

Nog steeds enthousiast? Je kunt contact met me opnemen voor een vrijblijvende afspraak waarin ik alles uitleg en waarin we jullie wensen bespreken. Ik zou het een eer vinden om dit intieme moment in jullie leven vast te mogen leggen!


mede-oprichtergeboortefotografen_logo

 

error:
error: Content is protected !!