Tarieven Geboortefotografie

Een investering in het meest waardevolle moment in jullie leven!

Als je een geboortereportage bij mij boekt, dan investeer je in een ontzettend waardevol aandenken aan deze bijzondere gebeurtenis in jullie leven. Door mij professioneel en integer vastgelegd, met behoud van de ethische code rondom geboortefotografie.

Een intens beroep

Geboortefotografie is een intens beroep. Ik sta vanaf week 38 van je zwangerschap 24/7 oproepbaar voor je. Je mag me midden in de nacht uit bed bellen, tijdens de zwemles van mijn kinderen of tijdens een etentje met mijn partner; zodra jouw bevalling begint, sta ik paraat. Ik plan geen verre uitstapjes, ik drink nooit alcohol en ik heb altijd opvang paraat staan voor mijn kinderen. Op wacht staan vergt veel van een geboortefotograaf, het is dan ook een soort ‘way of life’. Soms ben ik 4 uurtjes bij een bevalling aanwezig, soms wel 12 uur, maar altijd met 300% inzet, professionaliteit, integriteit en enthousiasme. En na je bevalling begint voor mij nog een heel traject van vele uren: het selecteren en met zorg nabewerken van de beelden om het verhaal van de geboorte van je kindje zo prachtig mogelijk weer te geven. Compleet met een ontroerende slideshow en een prachtig album. Zodat je alles steeds weer opnieuw kunt beleven met de bijbehorende emoties!

Een prachtig album

Het is zonde als de foto’s van de geboorte van je kindje alleen maar op je computer blijven staan. Kies daarom voor een album, zodat je steeds weer door al die mooie momenten heen kunt bladeren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Wood Box met compact album in 15×15 cm (€250) of een Album in 30×30 cm (€ 250). Tegen meerprijs kun je ook voor een luxer type album of voor extra opties kiezen (bijv. een fotocover, acryl cover, extra bladzijden etc.).

Vrijblijvende kennismaking

Je kunt contact met me opnemen voor een vrijblijvende afspraak waarin ik alles uitleg en waarin we jullie wensen bespreken. Ik zou het een eer vinden om dit intieme moment in jullie leven vast te mogen leggen!

 

€ 995

Bij een natuurlijke bevalling bel je me zodra je vliezen zijn gebroken en/of de weeën zijn begonnen, zodat ik mij optimaal kan voorbereiden. We overleggen dan wanneer ik het beste kan komen, afhankelijk van de duur en intensiteit van de weeën en of je al contact hebt gehad met je verloskundige. Zodra je op ongeveer 4/5 cm ontsluiting zit, kom ik naar je toe. Ik blijf tijdens de bevalling op de achtergrond aanwezig en maak foto’s van alle mooie en belangrijke momenten die er toe doen, zonder dat ik het geboorteproces verstoor. Ik maak een prachtige en sfeervolle serie foto’s van begin tot eind waarbij emoties en liefde het belangrijkste zijn. Daarbij zal ik zorgen dat het verloskundig personeel niet of onherkenbaar in beeld komt. Na de geboorte van jullie kindje blijf ik nog ca. 3 uur en maak ik foto’s tijdens de controles en van eventueel bezoek dat langs komt. Ook maak ik een mini shoot van jullie kersverse gezinnetje en van jullie kindje alleen, zodat je die foto’s eventueel kunt gebruiken voor het geboortekaartje.

Inbegrepen:
– voorgesprek om jullie wensen en mijn mogelijkheden te bespreken
– 24/7 oproepbaar vanaf 38wk t/m 42 wk zwangerschap
– minimaal 200 bewerkte foto’s in hoge resolutie als download
– persoonlijke slideshow met muziek met de mooiste beelden van de reportage
– reiskosten binnen een straal van 40 km rondom Wezep (daarbuiten € 0,30 p/km)

€ 995

Indien je een geplande keizersnede moet ondergaan dan is een geboortereportage ook mogelijk, mits het ziekenhuis dit toestaat. Vanuit de beroepsvereniging Geboortefotografen.com zijn er samenwerkingen met diverse ziekenhuizen waar ik al toegang heb tot de OK. Mocht jouw ziekenhuis dit nog niet hebben, neem dan contact op om te kijken of we in gesprek kunnen gaan vanuit de beroepsvereniging.

Ik zal aanwezig zijn vanaf het moment dat jullie in het ziekenhuis arriveren, in overleg kan ik ook bij jullie thuis starten. Ik leg alle voorbereidingen vast en tijdens de keizersnede zal ik alle mooie momenten ook vastleggen. Ook bij een keizersnede is de eerste ontmoeting met je kindje zo bijzonder! Je kindje zal vervolgens meegenomen worden voor onderzoek, daar zal ik dan ook bij zijn indien de situatie dat toelaat. En op het moment dat je op de verkoeverkamer komt en je je kindje weer bij je mag hebben, ontbreken daar natuurlijk ook geen foto’s van. Ook maak ik een mini shoot van jullie kersverse gezinnetje en van jullie kindje alleen, zodat je die foto’s eventueel kunt gebruiken voor het geboortekaartje. Omdat je bevalling ook spontaan kan beginnen en ik daarom ook gewoon voor je op wacht sta, is het tarief hetzelfde als bij een natuurlijke bevalling.

Inbegrepen:
– voorgesprek om jullie wensen en mijn mogelijkheden te bespreken
– 24/7 oproepbaar vanaf 38wk zwangerschap (want de bevalling kan ook spontaan beginnen natuurlijk)
– aanwezig vanaf aankomst in ziekenhuis tot ca. 3 uur na de geboorte
– minimaal 200 bewerkte foto’s in hoge resolutie als download
– persoonlijke slideshow met muziek
– reiskosten binnen een straal van 40 km rondom Wezep (daarbuiten € 0,30 p/km)

€ 450

Een Fresh 72 reportage vindt plaats – zoals de naam ook al zegt – in de eerste 72 uur na de geboorte van jullie kindje, bij jullie thuis, in het ziekenhuis of in het kraamhotel. Het is een Baby Sessie van ongeveer 2-3 uur die de eerste prille momentjes uit het leven van jullie kleine vastlegt. Het eerste badje, voeden, verschonen, knuffelen… Die eerste dagen na de geboorte zijn zo intiem en waardevol, dat verdient een prachtige serie foto’s! Jullie laten het mij direct weten zodra de kleine is geboren, zodat ik ruimte in mijn agenda vrij kan maken en bij jullie langs kan komen op een afgesproken moment. Ik fotografeer jullie als ouders met de baby, ik maak uiteraard mooie foto’s van jullie baby alleen (incl. details zoals handjes, voetjes etc.) en eventuele broertjes of zusjes zijn natuurlijk ook welkom. De foto’s kunnen jullie desgewenst gebruiken voor op het geboortekaartje.

Inbegrepen:
– voorgesprek om jullie wensen en mijn mogelijkheden te bespreken
– last-minute in te plannen Baby sessie in het ziekenhuis, kraamhotel of bij jullie thuis
– minimaal 50 bewerkte foto’s in hoge resolutie als download
– persoonlijke slideshow met muziek
– reiskosten binnen een straal van 40 km rondom Wezep (daarbuiten € 0,30 p/km)

 


Back-up geboortefotograaf

Ik neem maximaal 4 geboortereportages per maand aan, afhankelijk van de uitgerekende data. Zo kan ik mijn beschikbaarheid zoveel mogelijk garanderen. Desondanks kan het gebeuren dat je bevalt op een moment waarop ik echt niet kan komen door een andere (niet te verzetten) foto-opdracht (een andere bevalling bijvoorbeeld, of een bruiloft). In dat geval zal ik altijd een gekwalificeerde back-up fotograaf sturen als jullie dat wensen. Ik werk met een vaste back-up geboortefotograaf en ik kan daarnaast rekenen op een fijne groep collega geboortefotografen met wie ik aangesloten ben bij de beroepsvereniging Geboortefotografen.com.


Contract en betalingsvoorwaarden

Als jullie een geboortereportage bij mij boeken, dan wordt alles keurig in een contract vastgelegd, zodat alle afspraken volledig helder en transparant zijn. Omdat een geboortereportage best een investering is in een waardevol aandenken aan deze bijzondere gebeurtenis in jullie leven, kan de betaling in twee delen in rekening worden gebracht: 60% bij boeking en 40% uiterlijk 3 weken voor je uitgerekende datum (de 40% mag eventueel ook in termijnen worden betaald). De reserveringsbetaling van 60% is bedoeld om ruimte in mijn agenda vrij te houden voor jullie; ik neem slechts een beperkt aantal geboortereportages aan per maand, zodat ik optimaal beschikbaar ben.

Kies je er voor om het gehele bedrag bij boeking te voldoen, dan ontvang je 10% korting op luxe fotoproducten!

mede-oprichtergeboortefotografen_logo

 

error:
error: Content is protected !!