GERJANNE

Een naam die niet zo heel veel voorkomt, samengesteld van mijn twee doopnamen: Geertje Jantje. Ik ben vernoemd naar mijn beide oma’s, waarvan alleen oma Geertje nog leeft; een lieve, gezellige en kwieke dame van 80 jaar, de moeder van mijn vader. Hoewel ik het altijd ouderwetse doopnamen vond, ben ik er inmiddels trots op! Ook over de naam die mijn ouders ervan hebben gemaakt: Gerjanne.

Sinds begin 2007 ben ik actief als fotografe. Ooit begonnen als Pulcher Photography (Pulcher is Latijn voor ‘mooi’), en in de afgelopen 2 jaar als ‘Fotografie met Passie!’. Een motto dat mij op mijn lijf geschreven is, maar (helaas) ook op vele andere. Niet echt origineel meer dus. De laatste tijd bekroop me daarom een gevoel dat ik een switch moest maken, maar ja, hoe? Veel gebrainstormd met collega fotografen, met mijn mentor Luther Hartog en ook veel zelf nagedacht. Uiteindelijk de knoop doorgehakt en besloten dat ik mijn bijzondere naam voortaan ga gebruiken.

Kort maar krachtig. GERJANNE.
En dat voelt goed!

Ik richt me op bruiloften en lifestyle sessies; het rauw en puur vastleggen van emoties tijdens belangrijke gebeurtenissen in iemands leven. Bruiloften, zwangerschap, geboorte, baby en gezin; ik leg alles zo puur en oprecht mogelijk vast en ik regisseer heel weinig tot niets.

In de afgelopen twee jaar had ik voor elke tak een aparte website, voortaan worden deze weer samengevoegd op deze nieuwe, verfrissende en super toffe site die helemaal bij mij en mijn nieuwe huisstijl past! Ook mijn Facebook pagina’s en Instagram accounts zijn samengevoegd.

Tot zover het zakelijke gedeelte. Want wie ben ik privé?

Ik ben geboren op 10 augustus 1981 en ik ben de trotse mama van twee prachtige zoons: Vince (13 februari 2010) en Owen (16 maart 2012). Ik woon samen met mijn partner en kinderen in het Noord-Veluwse dorp Wezep, onder de rook van Zwolle. In mijn schaarse vrije tijd ben ik creatief op het gebied van webdesign en styling, hou ik van socializen met vrienden en familie maar hang ik ook heel graag een avondje op de bank om TLC te kijken. Ik verslind de programma’s over trouwjurken, baby’s en make-overs!

Sinds februari 2016 werk ik vanuit een prachtig studiootje vlakbij huis, hoewel ik ook wel eens thuis werk. Ik ben een thee drinker, geen koffie voor mij. Kom je bij mij in de studio, dan heb ik uiteraard wel een lekker kopje koffie voor je! Met iets lekkers. Want ik ben zelf ook een enorme snaaier. Ik ben een gezelligheidsdier en heb geen moeite om contact te leggen met vreemden. Best handig, als je bruiloften fotografeert. Verder ben ik best verslaafd aan mijn iPhone, en dan met name aan Hay Day. Just so you know.

Fotografie is ook in mijn privé leven een belangrijke factor, ik sleep mijn camera overal mee naar toe en ik fotografeer natuurlijk ook mijn kinderen heel veel. Gewoon, lekker in de tuin, op de bank of op de wc. Gewone dagelijkse dingen die vaak aan je aandacht ontsnappen, maar die zo leuk zijn om later terug te kijken!

Ik neem je graag mee in de wereld van mijn passie, want dat zal het altijd blijven, ook al is mijn bedrijfsnaam veranderd! Neem je een kijkje op mijn splinternieuwe website? Ik hoop binnenkort ook mooie herinneringen voor jou vast te mogen leggen!

XO // GERJANNE

Gerjanne_profielfoto_1_zw

error:
error: Content is protected !!