by GERJANNE, 2 september 2016 , In Trouwen

Hanne & Sandra // Trouwfotograaf buitenbruiloft Kraggenburg

Trouwfotograaf buitenbruiloft Kraggenburg | Wat keek ik uit naar deze bruiloft door onze gesprekken vooraf! Het beloofde een prachtige dag te worden in hun geweldige achtertuin in het uitgestrekte landschap van de Noordoostpolder. En dat werd het!

Een fantastische dag!

Vintage meubels, heel veel DIY decoratie, antieke vloerkleedjes zoals je ze vroeger bij oma zag, lampionnen in de enorme kersenboom, een limonadebar, een trampoline, een foodtruck, een oude caravan gepimpt tot photobooth, een mini camping voor de daggasten die bleven kamperen, geweldige loungebanken, enorme loungekussens, super toffe bewegwijzeringsbordjes (waaronder naar het plekje voor de ‘hangouderen’ en ‘brommers kiek’n’), fijne daggasten, enthousiaste kids en een heerlijke sfeer… Het was echt te gek!!

Hierbij een uitgebreide impressie van de bruiloft van Hanne en Sandra. Heeeeeeeel uitgebreid. Want hoe kan ik nu slechts een paar foto’s kiezen?! Daarom zijn het er maar liefst 126. Ik zou zeggen: pak wat drinken en wat lekkers erbij, en enjoy!!

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

error:
error: Content is protected !!