Back to Top
Image Alt

Investering

Enthousiast na het zien van mijn foto’s?

Wat tof dat jullie geïnteresseerd zijn in mijn werk! Ik ben super benieuwd naar de invulling en wensen voor jullie grote dag. Ik nodig jullie dan ook graag uit voor een lekker kopje koffie of thee bij mij aan tafel! We kunnen dan uitgebreid jullie wensen en mijn mogelijkheden bespreken en ik kan jullie mooie voorbeeld albums laten zien. Jullie ontvangen dan een offerte op maat.

Een reportage van 6 uur fotografie incl. compact album is al te boeken vanaf € 1.495!*

Wat is er inbegrepen bij een boeking?

– een eerste gesprek bij mij aan tafel om kennis te maken en uitgebreid jullie wensen en mijn mogelijkheden te bespreken
– een evt. vervolggesprek om de puntjes op de i te zetten (dit kan ook via Skype of FaceTime)
– de garantie dat ik vol enthousiasme, professionaliteit en gedrevenheid op jullie grote dag aanwezig zal zijn om alles prachtig vast te leggen
– 140 bruiloften aan ervaring (en meerdere (internationale) trouwfoto awards op zak)
– een uitgebreid netwerk met back-up trouwfotografen in geval van nood
– minimaal 250 zorgvuldig geselecteerde en bewerkte beelden in hoge resolutie als download
– reiskosten binnen een straal van 30 km rondom postcodegebied 8091 (daarbuiten € 0,35 p/km)

* Een mooi compact album in 20×20 cm met 16 blz. met een aantal van de mooiste foto’s naar keuze van jullie dag. Boeken jullie een trouwreportage met een groot album, dan vervalt het minialbum.

Een prachtig album met de mooiste foto’s?

Het is echt zonde als jullie trouwfoto’s alleen maar op een harde schijf of USB blijven staan. Of dat je zelf een album laat maken bij een goedkope drogist of keten waarbij de kleuren, contrast en helderheid om te huilen zijn en jullie foto’s geen goed recht doen. Om jullie foto’s prachtig tot hun recht te laten komen, zijn er bij mij diverse luxe albums verkrijgbaar vanaf € 495.

 

// Genoemde tarieven zijn geldig voor bruiloften na 01.01.2018 en kunnen door GERJANNE op elk moment gewijzigd worden. Het besproken tarief op het moment van boeken is altijd leidend.

// Met het boeken van GERJANNE als jullie trouwfotograaf, gaan jullie akkoord met het feit dat GERJANNE jullie trouwfoto’s mag gebruiken voor promotiedoeleinden (demoalbums, website, blogs, Facebook, Instagram, flyers, trouwbeurzen etc.). Willen jullie dit niet, dan dienen jullie dit ruim voor de bruiloft aan te geven. Uiteraard kan er overleg plaatsvinden welke foto’s wel en niet gebruikt mogen worden door GERJANNE.

error:
error: Content is protected !!