by GERJANNE, 13 september 2016 , In Baby

Melkbad fotoreportage baby Thijm

Melkbad fotoreportage baby

Een melkbad sessie stond al een tijdje stiekem op mijn verlanglijstje. Ik zag foto’s bij andere fotografen voorbij komen en ik dacht: dat zou wel een keertje tof zijn om te mogen doen! En toen mailde Nanette mij voor de zomervakantie. Zwanger van de tweede, van hun oudste zoon Lenn maakte ik in 2015 al eens een newborn reportage. Nu hadden ze me weer geboekt voor een Baby sessie van hun tweede zoontje die in augustus geboren zou worden, maar Nanette vroeg zich af of ik ook melkbad sessies deed. Graag!

Heerlijk ontspannen voor je baby

Begin september kwam Nanette met hun pasgeboren zoontje Thijm naar mijn huis (een week ervoor had ik de Baby sessie al bij ze thuis gedaan). Ik heb een kleine maar fijne en lichte badkamer met ligbad, met een dakraam erboven waar prachtig licht door valt. Ideaal! Het werd een fijne sessie, waarbij ik mooie foto’s heb kunnen maken. Hieronder een impressie!

gerjanne_melkbad_fotoreportage_001 gerjanne_melkbad_fotoreportage_002 gerjanne_melkbad_fotoreportage_003 gerjanne_melkbad_fotoreportage_004 gerjanne_melkbad_fotoreportage_005 gerjanne_melkbad_fotoreportage_006 gerjanne_melkbad_fotoreportage_007 gerjanne_melkbad_fotoreportage_008 gerjanne_melkbad_fotoreportage_009 gerjanne_melkbad_fotoreportage_010

 

Ook een Melkbad Sessie boeken?

Neem snel contact met me op voor de mogelijkheden en tarieven!

 

 

 

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

error:
error: Content is protected !!