by GERJANNE, 7 mei 2017 , In Blog

Moederdagactie 2017

Over een week is het Moederdag! Heb je nog geen idee wat je jouw moeder of de moeder van jouw kind(eren) moet geven? Boek dan een speciale Moederdag sessie! Dat mag een sessie zijn met alleen je eigen gezin, van alleen je kinderen of met je hele familie. Een fijne sessie waarbij jullie onderlinge band en liefde centraal staat; niet teveel geposeerde plaatjes, maar heerlijk ontspannen met een portie humor en plezier erbij, zodat jullie op de foto staan zoals jullie echt zijn!

€ 7 5 K O R T I N G !

Boek uiterlijk donderdag 11 mei een Moederdag sessie met maar liefst €75 korting! Een sessie kost dan geen €375 maar €300 en dat is inclusief ALLE bewerkte fotobestanden in hoge resolutie. Bovendien krijg je er ook een miniboekje met 8 foto’s in 10×10 cm EN een mooie fotoafdruk naar keuze in 30×45 cm bij cadeau!

Op een nog nader te bepalen datum (uiterlijk 30 juni 2017) maken we dan toffe foto’s op een mooie buitenlocatie (binnen de gemeente Oldebroek geen reiskosten, daarbuiten €0,30 per gereden km). Wacht niet te lang en neem snel contact op! Ik maak dan een mooi pakketje met een cadeaubon voor je, die je vrijdag 12 mei bij mij kunt ophalen en dan op Moederdag kunt geven. Je ontvangt een factuur bij boeking, het bedrag dient vooraf voldaan te worden.

BOEK JE MOEDERDAG SESSIE!

Bekijk hieronder een fijne sfeerimpressie van de mogelijkheden!

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

error:
error: Content is protected !!