Back to Top

Ode aan de trouwjurk!

Ode aan de trouwjurk | Say YES to the dress!! Waarschijnlijk het belangrijkste kledingstuk dat je ooit in je leven zult dragen… ♡

De zoektocht

Zodra je ten huwelijk bent gevraagd, sta je waarschijnlijk meteen in de startblokken om een prachtige trouwjurk uit te gaan zoeken. Misschien heb je altijd al een bepaald idee gehad hoe je eruit wilde zien op je trouwdag, en nu is het dan eindelijk tijd om de jurk te vinden die past bij het plaatje wat je altijd in je hoofd hebt gehad. Spannend! Maar hoe en waar begin je? Er zijn heel veel bruidsmodezaken waar je terecht kunt. Op internet kun je ook veel inspiratie opdoen. Het begint met het bepalen van de pasvorm. Kies je voor een A-lijn, een trompetjurk, een baljurk of een ‘mermaid’ jurk? Elk vrouwelijk figuur is weer anders, kijk ook goed naar de vorm van je figuur. Een goede bruidsmodezaak kan je hier goed bij helpen! En dan mag je gewoon lekker los gaan en alle jurken passen die je mooi vindt. Hopelijk duurt de zoektocht niet te lang en vind je gauw je droomjurk!

➳ Op The Perfect Wedding vind je een mooi overzicht van bruidsmodezaken bij jou in de buurt! Ook staan er handige filmpjes op zodat je precies weet welk type jurk het beste bij jouw figuur past!

Verliefd

Was jij gelijk verliefd op je eerste trouwjurk die je aanpaste of was het een heuse zoektocht? Heb je uiteindelijk de jurk gekozen waar je altijd van droomde, of ben je uiteindelijk in een compleet andere jurk getrouwd omdat je ‘droomjurk’ je totaal niet stond? Ik ben zo benieuwd! Laat je het weten in een reactie hieronder?

Inspiratie

In deze blog heb ik een mooie compilatie van trouwjurken geplaatst. Wie weet doe je zo nog wat inspiratie op in jouw zoektocht naar dé perfecte trouwjurk!

Leave a reply

error:
error: Content is protected !!