Trouwen

Puur en oprecht, foto’s waar jullie liefde en echte emoties van af spatten!

Dat soort foto’s maak ik.
En oh wat geniet ik daar elke keer weer van!

Workshop Bruidsfotografie

Trouwfotograaf Wezep Gelderland Zwolle Overijssel

Intensief maar oh zo tof!

Een bruiloft fotograferen is onwijs intensief, maar wat is het toch super tof om te mogen doen! Ik ben altijd 300% gefocust op zo’n dag en ik sta constant op scherp om al die onverwachte mooie momenten van en voor jullie te vangen. Ook van de mensen om jullie heen. The best job in the world!

Ruime ervaring

Met 130 bruiloften in de afgelopen jaren is de ervaring ruimschoots aanwezig. Ik meng me moeiteloos onder jullie gasten, ik hou wel van een praatje maar ik zal altijd met één oog om me heen kijken welke toffe momenten er staan te gebeuren. Tijdens de shoot van jullie tweetjes op locatie zal ik op een zo min mogelijk geposeerde wijze te werk gaan. Ik vind het vooral belangrijk dat jullie genieten van elkaars gezelschap en van jullie grote dag. Ik zorg dat we de beste en mooiste settings hebben voor de foto’s, en de rest doen jullie helemaal zelf! Jullie halen samen herinneringen op, mijmeren over de toekomst… En ondertussen zet ik jullie er op je mooist en leukst op!

De rest van de dag leg ik vast wat er gebeurt. De leuke maar ook de emotionele en serieuze dingen. Ik vertel graag een verhaal met mijn foto’s, en daar horen alle aspecten van een huwelijksdag bij.

Enthousiast? Neem snel contact op!

Bekijk mijn portfolio of blog voor een selectie van de toffe bruiloften die ik heb mogen fotograferen. Ben je enthousiast? Neem dan snel contact op om te checken of jullie trouwdatum nog vrij is in mijn agenda. Ik nodig jullie graag uit bij mij in de studio voor een kennismaking! En voelt het allemaal goed? Pas dan beslissen jullie of ik jullie grote dag mag gaan fotograferen.

TARIEVEN >>

BOEKEN >>

 

ThePerfectWedding.nl

GERJANNE 9.4 uit 5 ervaringen

Ervaringen van andere bruidsparen

"Op vrijdag 23 juni zijn wij getrouwd. We hebben na een gezellige afspraak gekozen voor Gerjanne als fotograaf. Een keuze waar we geen seconde spijt van hebben gehad! De dag verliep erg soepel en het eindresultaat is fantastisch. Schitterend heldere foto's waar we nog elke dag met veel plezier naar kijken. Gerjanne hartelijk dank!"

- Willem-Jan & Danique -

Ervaringen van andere bruidsparen

"Ik ken Gerjanne al langer en weet dat ze erg mooie foto's maakt en zeker rekening zal houden met de wensen van het bruidspaar! Nog even wachten tot september, maar ik weet zeker dat onze dag prachtig vast gelegd zal worden. Gerjanne is professioneel en geniet van haar werk en dat zie je terug!"

Ervaringen van andere bruidsparen

"Ontzettend fijne fotograaf!!! Weet precies hoe ze je moet laten ontspannen! Is enthousiast en komt met leuke ideeen:) Toont veel interesse in wie wij zijn. Erg fijn!" - Gert-Jan & Bianca -

Ervaringen van andere bruidsparen

"Fotograaf met enorm veel enthousiasme en oprecht geintereseerd in wie wij zijn. Alle momenten op onze trouwdag werden puur en spontaan vast gelegd."
error:
error: Content is protected !!