by GERJANNE, 30 november 2016 , In Zwanger

Zwanger sessie Jolinde // zwangerschapsreportage in het bos en thuis

Half november maakte ik zwangerschapsfoto’s van Jolinde en haar man Gerwin. Dit leuke stel heb ik al eens eerder gefotografeerd, namelijk tijdens hun bruiloft, een paar jaar geleden! En over niet al te lange tijd mag ik ook de geboorte van hun kindje fotograferen!! Zo leuk als klanten je ook benaderen om belangrijke vervolgstappen in hun leven vast te leggen.

We spraken af op een zondag eind van de ochtend en we reden naar het bos bij de Ossenberg. Helaas was het weer niet al te best; het was een druilerige ochtend en het miezerde flink. Volgens Buienradar zou het stoppen met miezeren, maar helaas ging het alleen maar harder miezeren. Ze lieten zich echter niet kennen en trotseerden de kou en regen voor een serie mooie beelden! Na een klein uurtje hielden we het toch voor gezien en reden we terug naar hun huis om daar de reportage af te maken.

Hoewel ik altijd groot fan ben van buitenfoto’s, vind ik het ook altijd tof om in huis nog mooie beelden te maken. Zeker silhouetfoto’s zijn altijd prachtig!

 

 

1 Comment


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

error:
error: Content is protected !!