Zwanger

Een bijzondere periode

Een klein wondertje groeit in je buik… Wauw!! Misschien is het je eerste kindje, misschien je tweede of zelfs derde… Hoe dan ook, het is heel waardevol om deze bijzondere periode in je leven vast te laten leggen. Tijdens een ontspannen sessie van circa 2 uur bij je thuis en/of op een vooraf gekozen locatie maak ik pure documentaire beelden vol liefde en oprechte emoties van jou en je mooie buik, eventueel samen met je partner en andere kindje(s). Niet teveel geposeerd gedoe, wees vooral jezelf en geniet nog even van het wonder van nieuw leven in je buik! We maken bijvoorbeeld een fijne wandeling, zoeken mooie plekjes op, genieten van het weer en kletsen wat. Zo ontstaan de mooiste en puurste beelden!

Na de sessie ga ik voor jullie aan de slag. Ik kies de mooiste beelden uit en bewerk deze heel zorgvuldig. Je ontvangt dan binnen 2-3 weken na de sessie minimaal 30 bewerkte beelden in hoge resolutie op USB in een mooie verpakking, samen met een harmonicaboekje met 8 foto’s in 10×10 cm. Extra harmonica albums (voor bijv. ouders/grootouders) zijn uiteraard ook te bestellen. Deze kosten € 39,95 per stuk.

Een prachtig tastbaar aandenken

Je laat natuurlijk geen mooie foto’s maken om ze alleen maar op de USB stick, je computer, telefoon of tablet te bewaren. Of om ze te laten afdrukken bij een plaatselijke drogist wat de kleurechtheid, contrast en helderheid van de foto’s niet ten goede komt, omdat die afdrukmachines vaak geen goede kwaliteit leveren. Je wilt een prachtig tastbaar aandenken zodat je telkens weer naar de foto’s zult kijken!

Dat kan in de vorm van een mooi album of luxe wand- of tafeldecoratie (print op hout, dibond, Wall Art, canvas, fotoblok etc.). Ik kan je goed adviseren wat het beste past in jullie interieur. Bij mij in de studio zijn diverse voorbeelden van fotoproducten te bekijken, zodat je de juiste keuze kunt maken. Ook kun je hoogwaardige fotoafdrukken vanaf 10×15 cm bij mij bestellen. Ik werk met de beste leveranciers die jullie foto’s zorgvuldig en in absolute topkwaliteit afdrukken!

 

 

TARIEVEN >>

BEKIJK DE FOTOPRODUCTEN >>

error:
error: Content is protected !!