fbpx
Back to Top

Annemieke + Ivy

Annemieke + Ivy

Een heerlijke zomerse dag, vol liefde en emotie… De trouwdag van Annemieke & Ivy was zo tof!

Ik start ’s ochtends in het ouderlijk huis van Ivy in Kraggenburg, waar de beide bruiden zich klaarmaken. De één boven, de ander beneden, en andersom. Aan de ene kant lekker makkelijk want ik kan zo heen en weer, aan de andere kant een uitdaging omdat ze elkaar echt nog niet willen zien voordat de first look plaatsvindt en ze zo nu en dan van verdieping wisselen.

Als Annemieke klaar is, vertrekt ze om de trouwauto op te halen. Ivy komt naar beneden voor het aantrekken van haar trouwjurk en de finishing touch en dan is het tijd om elkaar voor het eerst te gaan zien!

Annemieke komt aanrijden in de gerestaureerde rode DAF van Ivy’s overleden vader. Onder toeziend oog van veel familie en vrienden zien ze elkaar voor het eerst en dat is een prachtig moment!

Op naar de Wezepse heide voor de fotoreportage. Een fijne plek voor heerlijke beelden. Tijd om even te genieten van elkaar, voordat de hectiek los barst.

We rijden terug naar Kampen. Tijd voor de ceremonie in de Gouden Zaal! Een prachtige plek om te trouwen, zulk fijn licht. De ceremonie wordt voltrokken door trouwambtenaar Anouk Wolters die dat fantastisch doet. De ceremonie zit vol liefde, emotie en mooie momenten. Ivy steekt een kaars aan voor haar overleden vader, er worden geweldige anekdotes verteld en Annemieke en Ivy spreken prachtige woorden naar elkaar uit. Na het ja-woord wordt er gezwaaid op het bordes en maken we een groepsfoto.

Op naar de feestlocatie! Dat is bij At Sea in Dronten, ook weer zo’n geweldige plek waar ik graag kom. Er wordt geproost op de liefde en gezellig samen gekletst, gegeten en gedronken. We maken groepsfoto’s tussendoor, en ook gooit Annemieke haar boeket nog naar een stel gretige dames. 😉

De BBQ wordt aangestoken, daar maak ik nog wat sfeerfoto’s van en dan zit mijn taak er op. Het was een geweldige dag!

Lieve Annemieke en Ivy, wat een eer om getuige te mogen zijn van jullie liefde voor elkaar, en om dat mooi in beeld te mogen brengen. Ik wens jullie onwijs veel liefde en geluk toe samen!

Liefs,
Gerjanne

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!