fbpx
Back to Top

Jeroen + Inger

Jeroen + Inger

In september 2019 reageer ik op een oproepje van een collega fotograaf die een trouwfotograaf zoekt voor de bruiloft van haar broer die gaat trouwen in mei 2020. Niet veel later ontvang ik een enthousiaste mail van Inger en Jeroen, die graag kennis willen maken. Het klikt enorm en al gauw besluiten ze mij te boeken. Zo leuk!

Het jaar 2020 breekt aan en ja….. Ook dit bruidspaar krijgt te maken met tante C en besluit hun bruiloft uit te stellen naar 2022. Ze willen heel graag een mooie grote bruiloft én omdat ze ook nog graag een derde kindje willen, besluiten ze met 2 jaar te verplaatsen.

Begin 2021 krijg ik bericht dat ze in blijde verwachting zijn van hun derde kindje, en of ik die zomer een familieshoot met ze zou willen doen. Zo gezegd, zo gedaan. We spreken af in de kasteeltuin van kasteel Geldrop, de plek waar ze in 2022 ook zullen gaan trouwen. Voor mij een mooie gelegenheid om alvast de omgeving wat te verkennen.

In mei 2022 was het dan zover! Ik rij naar Brabant vanuit Wezep, en voor deze bruiloft ging second shooter Tessa met mij mee die vanuit Den Haag moest komen. Tessa startte bij Jeroen en de kinderen thuis, de foto’s hieronder zijn van haar.

Ik startte bij Inger in haar ouderlijk huis, waar zowel Inger als haar moeder werden klaargemaakt, haar zus druk was met de laatste dingetjes en haar vader een beetje rondliep en alles gadesloeg. Inger had een ‘first look’ met haar vader in de achtertuin, hoe bijzonder!

Het werd een heerlijke dag! Zo’n lange aanloop, dan komen al die emoties er wel uit. Jeroen en Inger zagen elkaar pas voor het eerst bij de ceremonie. Een mooi moment, toen Inger aan de arm van haar vader aan kwam lopen. Ze hadden hun persoonlijke geloften vooraf ingesproken en terwijl ze elkaar goed vasthielden, kwamen er prachtige woorden uit de speaker. Met hun drie kindjes die vrolijk rond dartelden, werd het een mooie ceremonie.

Na de ceremonie toog het gezelschap in polonaise naar de kasteelhoeve, waar een drankje en een hapje klaar stond. Tussen duizenden bellen door kwamen Jeroen en Inger aangelopen en was het tijd voor wat ontspanning. We maakten foto’s in de kasteeltuin en daarna was het tijd voor groepsfoto’s en lekkere taart.

Vervolgens gingen we lopend op pad naar het restaurant waar het diner plaats vond. We kregen heerlijke gerechten voorgeschoteld en er werd gezellig gekletst. Wij gingen iets eerder dan de gasten weg om nog even wat toffe foto’s met zonsondergang te maken.

Eenmaal terug in de kasteelhoeve was het tijd voor een feestje! En wat voor één! De opening werd verzorgd door het dweilorkest waar Jeroen zelf ook in speelt, en hij nam nog even de trom over. De band die ’s avonds speelde was fantastisch en Jeroen nam nog even plaats achter het drumstel.

Tegen middernacht vertelden Jeroen en Inger de gasten dat we nog even een groepsfoto gingen maken buiten bij het kasteel. Daar wachtte een toffe verrassing voor de gasten: professioneel vuurwerk!

Met een knal eindigde voor mij deze dag. Terwijl ik moe maar heel voldaan naar huis reed, feestte de groep nog vrolijk verder, zoals dat in Brabant kan.

Lieve Jeroen en Inger, wat heb ik genoten van elke seconde! Ik wens jullie nog veel meer geluk en liefde toe dan jullie al voor elkaar hebben.

Liefs,
Gerjanne

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!