fbpx
Back to Top

Jos + Roxanne

Jos + Roxanne

Trouwen op Landgoed Lemferdinge in Paterswolde: de grote dag van Jos en Roxanne was er eentje voor in de boeken hoor! Een prachtige locatie waar ik nog niet eerder was geweest.

In april 2021 stuurt Roxanne mij een berichtje via Instagram of ik nog beschikbaar ben op hun trouwdatum. Ze zijn naar mij doorverwezen door mijn vriendin en collega fotograaf Natasja. We maken online kennis en het klikt gelijk! Drie geweldige kinderen, en mooie plannen voor hun grote dag. Begin 2022 krijg ik een mailtje met de beste wensen voor het nieuwe jaar Ć©n de leuke mededeling dat hun 4e kindje onderweg is en een paar weken oud zal zijn als ze gaan trouwen op Landgoed Lemferdinge. Hoe leuk en bijzonder!

Zaterdag 2 juli begint de dag voor mij bij het ouderlijk huis van Jos, waar hij zich klaarmaakt samen met hun twee zoontjes. De sfeer is relaxed en de kinderen hebben er zin in. En Jos natuurlijk ook. šŸ˜‰

Daarna ga ik naar hun eigen huis, waar Roxanne zich klaarmaakt in het bijzijn van hun twee dochtertjes, moeder, bonusmoeder en zusjes.

De first look is in hun achtertuin en daarna vertrekt Jos op de bakfiets naar Landgoed Lemferdinge, wat bij hun in het dorp ligt. Roxanne stapt in de auto bij haar vader en ook ik rij in mijn auto die kant op.

Aangekomen bij Landgoed Lemferdinge gaan we eerst foto’s maken op het landgoed. Het is een prachtige omgeving!

Daarna trekken Jos en Roxanne zich terug op de zolder van het landhuis, terwijl de daggasten ondertussen binnendruppelen.

Tijd om te gaan trouwen op Landgoed Lemferdinge! Alle gasten lopen naar een prachtige plek in het bos, naast het meertje, waar de ceremonie plaats zal vinden. Als iedereen zit is het eerst de beurt aan Jos met de meisjes om aan te komen lopen. Daarna komt Roxanne met de jongens aangelopen. Een mooi moment! De ceremonie wordt geleid door de broer van Roxanne en is gevuld met mooie woorden, liefde en emoties.

Na de ceremonie wordt er geproost in de boomgaard en is het tijd voor ontspanning! Er wordt gefeliciteerd, gekletst, gedronken en voor de kinderen is er ook volop vermaak, zoals een springkussen en allemaal leuke spelletjes.

We verplaatsen ons naar de feesttent. Tijd voor entertainment! De vader van Roxanne heeft een prachtig stukje in elkaar gezet, gebaseerd op het nummer (hoe kan het ook anders) ‘Roxanne’ van The Police, waar ze haar naam aan te danken heeft. Ook andere familieleden voeren geweldige stukjes op, altijd leuke momenten om vast te leggen!

Dan is het tijd om lekker te gaan eten. Er wordt heerlijk eten bereid en klaargezet, en er komt een heuse ijskar! Ook worden de groepsfoto’s gemaakt.

De avond valt en de avondgasten arriveren. Ik neem Jos en Roxanne nog even heel snel mee naar een mooi stukje gras voor wat laatste foto’s van hun tweetjes, nu Roxanne de mouwen aan haar trouwjurk heeft bevestigd.

De opening van het feest is in de feestzaal van het landhuis, die vol hangt met ballonnen. De DJ zorgt voor muziek en er wordt volop gedanst, gelachen, gefeest en ook worden er nog wat stukjes gedaan. Ook door Jos zelf, samen met de jongens.

Net als mijn tijd erop zit en ik naar huis wil gaan, volgt er nog een hilarisch stukje van twee studiegenoten van Jos, daar blijf ik graag nog even wat langer voor hangen. šŸ˜‰

Lieve Jos en Rox, wat was dit een feestje om te mogen vastleggen! Het was een fantastische dag. Hopelijk brengen de beelden jullie telkens weer terug naar dat gevoel! X

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!