fbpx
Back to Top

Loveshoot Alex & Evelien

Loveshoot Alex & Evelien

Deze twee leukerds kwamen eind mei helemaal uit Utrecht naar de Wezepse heide voor een toffe loveshoot! Ze wilden graag een mooie foto voor de trouwkaart laten maken, en ook vonden ze het fijn om alvast een beetje te wennen aan het gefotografeerd worden. En voor mij zijn dit soort shoots ook altijd tof om alvast te ondervinden hoe een toekomstig bruidspaar op mij als fotograaf reageert.

We hebben foto’s gemaakt tijdens zonsondergang en oh wat word ik daar altijd blij van! Hierbij een paar van mijn favorieten. In september 2021 gaan ze trouwen en dan ben ik er ook weer bij. Nu al zin in!

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!