fbpx
Back to Top

Masters Award | Ronde 16

Masters Award | Ronde 16

Wat is de Masters of Wedding Photography?

The Masters of Wedding Photography is een fantastische community voor professionele trouwfotografen. Een aantal jaar geleden opgericht in Nederland om het fantastische niveau van professionele trouwfotografen in Nederland op de kaart te zetten, maar inmiddels zijn ze wereldwijd actief. De Masters organiseert, naast gezellige en inspirerende meetups en seminars, elk kwartaal een fotowedstrijd in de BeneLux (overigens ook in andere landen, maar ik doe alleen aan deze mee) waarvoor je foto’s kunt insturen. Elke ronde is er weer een andere jury, bestaande uit topfotografen van over de hele wereld. Er worden zoveel foto’s ingestuurd, dat slechts 5% van de inzendingen daadwerkelijk een award wint. Een Masters winnen is voor mij dan ook één van de hoogst haalbare prijzen in de trouwfotografie. Want het niveau in de Benelux is zó extreem hoog, ook in vergelijking met de rest van de wereld. Nederlandse trouwfotografen draaien al jaren mee in de mondiale top van de trouwfotografen.

Winnaars ronde 16

En WAT EEN EER dat ik nu ook eindelijk in dat rijtje mag staan! Want nadat ik al een aantal jaar foto’s had ingezonden zonder resultaat, was het deze ronde RAAK!!! Wat ben ik trots!! Deze foto won onlangs al een internationale prestigieuze Fearless award en is ook genomineerd voor een Bruidsfoto Award. Mijn dag kan niet meer stuk!!

The story behind the image

Deze foto is gemaakt op de bruiloft van Jordy & Eva-Joy. Ik merk dat ik tijdens het fotograferen van bruiloften steeds meer uit mijn comfort zone stap en fotografeer wat er gebeurt. Zo ook dit moment, wat ik best spannend vond. Maar het is zo’n natuurlijk beeld, the circle of life. Zo tof dat deze nu door meerdere wedstrijden is bekroond met een award!

Meer award winnende foto’s van mij zien? Klik dan hier! Elke award heeft een eigen blog.

Bekijk vooral ook alle andere winnende foto’s van ronde 16 hier. En gefeliciteerd aan al mijn zeer gewaardeerde collega’s! 

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!