fbpx
Back to Top

Masters Award | Ronde 29 #2

Masters Award | Ronde 29 #2

Wat is de Masters of Wedding Photography?

The Masters of Wedding Photography is een fantastische community voor professionele trouwfotografen. Een aantal jaar geleden opgericht in Nederland om het fantastische niveau van professionele trouwfotografen in Nederland op de kaart te zetten, maar inmiddels zijn ze wereldwijd actief. De Masters organiseert, naast gezellige en inspirerende meetups en seminars, elk kwartaal een fotowedstrijd in de BeneLux (overigens ook in andere landen, maar ik doe alleen aan deze mee) waarvoor je foto’s kunt insturen. Elke ronde is er weer een andere jury, bestaande uit topfotografen van over de hele wereld. Er worden zoveel foto’s ingestuurd, dat slechts 5% van de inzendingen daadwerkelijk een award wint. Een Masters winnen is voor mij dan ook één van de hoogst haalbare prijzen in de trouwfotografie. En ik ben elke keer weer zó onwijs trots als ik mijn naam tussen de winnaars zien staan. Want het niveau in de Benelux is zó extreem hoog, ook in vergelijking met de rest van de wereld. Nederlandse trouwfotografen draaien al jaren mee in de mondiale top van de trouwfotografen. En wat een eer om dan ook in dat rijtje te mogen staan.

Winnaars ronde 29

En ook nu ben ik weer zó ongelofelijk blij en trots!!!! Ik heb in ronde 29 twee Masters awards gewonnen!! Ik had al een aantal jaar niet meegedaan aan wedstrijden, nadat ik eind 2017 in korte tijd meerdere (internationale) awards had gewonnen met een aantal foto’s. Onlangs toch maar weer eens wat ingestuurd en dat is direct beloond!! Maar liefst twee awards!! Dit is in mijn ogen de belangrijkste wedstrijd in NL en hoe gaaf is dit. Natuurlijk vind ik het ‘t belangrijkste dat mijn klanten blij zijn met de foto’s die ik maak. Maar deze waardering door een jury van internationale topfotografen is wel heel erg tof. Gefeliciteerd aan alle andere winnaars, stuk voor stuk toppers die ik enorm bewonder!

The story behind the image

Deze foto maakte ik tijdens de bruiloft van Hanne & Sandra, in hun eigen tuin die omgetoverd was tot een heuse festivalbruiloft. Deze leuke jongeman leefde zich heerlijk uit op de trampoline en deed allerlei trucjes. In deze foto heb ik de trampoline zelf buiten beeld gelaten, om het beeld interessant te maken met als doel dat de kijker zich echt even afvraagt wat hier nou eigenlijk gebeurt. Kwestie van goed croppen dus!

Meer award winnende foto’s van mij zien? Klik dan hier! Elke award heeft een eigen blog.

Bekijk vooral ook alle andere winnende foto’s van ronde 29 hier. En gefeliciteerd aan al mijn zeer gewaardeerde collega’s! 

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!