fbpx
Back to Top

Masters Award ronde 30

Masters Award ronde 30

Vanochtend bekeek ik de winnende foto’s van ronde 30 van de Masters of Wedding Photography NL, Be & Lux en whaaaaaa!! Ik zag mijn naam weer staan! 🏆 Nadat ik heeeel lang niet heb meegedaan aan wedstrijden, harkte ik de vorige ronde in maart al 2 Masters awards binnen en ook deze ronde viel ik in de prijzen. Dat brengt het totaal aantal gewonnen Masters op 4, whoop whoop! 🙌

Het is zó gaaf om je naam tussen de winnende beelden te zien staan, wetende dat er een internationale jury van top trouwfotografen al die inzendingen heeft beoordeeld en slechts een klein percentage van de foto’s een award krijgt. Dat doet me echt heel veel en ik ben dan ook zó trots en blij! 🤩

Deze winnende foto is een favorietje van me; hij won al eens een Fearless award, een ISPWP award en was in 2018 genomineerd voor een Bruidsfoto & Film award. De foto staat ook precies voor datgene wat ik het liefste doe; een bruiloft vastleggen zoals het écht is! Geen geposeerd gedoe, maar vooral de liefde, emoties en natuurlijk ook de humor vastleggen. 🤎

Bekijk vooral ook alle andere winnende foto’s hier: https://www.de-masters.nl/masters/galleries/winners/33

En congrats aan al mijn zeer gewaardeerde collega’s! 👏

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.