fbpx
Back to Top

Masters Award | Ronde 31

Masters Award | Ronde 31

Wat is de Masters of Wedding Photography?

The Masters of Wedding Photography is een fantastische community voor professionele trouwfotografen. Een aantal jaar geleden opgericht in Nederland om het fantastische niveau van professionele trouwfotografen in Nederland op de kaart te zetten, maar inmiddels zijn ze wereldwijd actief. De Masters organiseert, naast gezellige en inspirerende meetups en seminars, elk kwartaal een fotowedstrijd in de BeneLux (overigens ook in andere landen, maar ik doe alleen aan deze mee) waarvoor je foto’s kunt insturen. Elke ronde is er weer een andere jury, bestaande uit topfotografen van over de hele wereld. Er worden zoveel foto’s ingestuurd, dat slechts 5% van de inzendingen daadwerkelijk een award wint. Een Masters winnen is voor mij dan ook één van de hoogst haalbare prijzen in de trouwfotografie. En ik ben elke keer weer zó onwijs trots als ik mijn naam tussen de winnaars zien staan. Want het niveau in de Benelux is zó extreem hoog, ook in vergelijking met de rest van de wereld. Nederlandse trouwfotografen draaien al jaren mee in de mondiale top van de trouwfotografen. En wat een eer om dan ook in dat rijtje te mogen staan.

Winnaars ronde 31

Vanochtend werden de winnaars van ronde 31 (Q3 2021) bekend gemaakt en ik heb gewoon wéér een award gewonnen!!! Mijn 4e award dit jaar en mijn 5e in totaal bij deze wedstrijd, echt super trots op!⠀⠀⠀⠀

The story behind the image

Dit beeld heb ik al vaker ingezonden, echt zo’n beeld waar ik zelf heel erg in geloof, maar je moet dan ook maar net de juiste jury treffen (de jury wisselt elke ronde). En het is gelukt! Dit was echt een hele toffe strandbruiloft op Texel, alweer 4 jaar geleden. Dank aan bruidspaar Henk & Marjolein en hun fijne gasten! Wat was dit een feestje om te mogen fotograferen!

Op de foto zie je bruidegom Henk met zijn broer en zus. Ze wilden eens iets anders dan een traditionele broer-zus foto. Nou, dat hebben we geweten. 😉

Meer award winnende foto’s van mij zien? Klik dan hier! Elke award heeft een eigen blog.

Bekijk vooral ook alle andere winnende foto’s van ronde 31 hier. En gefeliciteerd aan al mijn zeer gewaardeerde collega’s! 

Comments: 1

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!