fbpx
Back to Top

Masters Award | Ronde 34

Masters Award | Ronde 34

Wat is de Masters of Wedding Photography?

The Masters of Wedding Photography is een fantastische community voor professionele trouwfotografen. Een aantal jaar geleden opgericht in Nederland om het fantastische niveau van professionele trouwfotografen in Nederland op de kaart te zetten, maar inmiddels zijn ze wereldwijd actief. De Masters organiseert, naast gezellige en inspirerende meetups en seminars, elk kwartaal een fotowedstrijd in de BeneLux (overigens ook in andere landen, maar ik doe alleen aan deze mee) waarvoor je foto’s kunt insturen. Elke ronde is er weer een andere jury, bestaande uit topfotografen van over de hele wereld. Er worden zoveel foto’s ingestuurd, dat slechts 5% van de inzendingen daadwerkelijk een award wint. Een Masters winnen is voor mij dan ook één van de hoogst haalbare prijzen in de trouwfotografie. En ik ben elke keer weer zó onwijs trots als ik mijn naam tussen de winnaars zien staan. Want het niveau in de Benelux is zó extreem hoog, ook in vergelijking met de rest van de wereld. Nederlandse trouwfotografen draaien al jaren mee in de mondiale top van de trouwfotografen. En wat een eer om ook in dat rijtje te mogen staan met inmiddels 10 Masters of Wedding Photography awards!

Winnaars ronde 34

In ronde 33 viel ik buiten de prijzen, maar in ronde 34 was het weer raak! En zo leuk: wederom met de foto die onlangs ook al een This Is Reportage award won. Blij en trots! En ja, ik ben en blijf blij met en trots op elke award die ik krijg, alsof het de eerste is.

The story behind the image

Deze foto maakte ik tijdens de bruiloft van

Meer award winnende foto’s van mij zien? Klik dan hier! Elke award heeft een eigen blog.

Bekijk vooral ook alle andere winnende foto’s van ronde 34 hier. En gefeliciteerd aan al mijn zeer gewaardeerde collega’s! 

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!