fbpx
Back to Top

Menno + Nathalie

Menno + Nathalie

In het voorjaar van 2021 maak ik kennis met dit leuke en lieve stel uit Hattem. Het klikt gelijk en ik mag hun bruiloft in juli 2022 vastleggen!

De dag begint voor mij in hun eigen huis, waar Nathalie zich klaar maakt. Menno is in de straat erachter bij de ouders van Nathalie thuis en dat maakt het super makkelijk voor mij om een paar keer heen en weer te lopen om alles zo goed mogelijk vast te leggen. Er heerst een ontspannen, gezellige sfeer en Nathalie zorgt ervoor dat niemand iets tekort komt. Ze heeft werkelijk aan alles gedacht; van lunchpakketjes voor iedereen (ook voor mij) tot lieve kaartjes met cadeautjes voor beide ouders. Hondje Woody vindt het allemaal maar spannend en blaft er lustig op los.

Voorbereidingen bruidegom Menno

Tussen het klaarmaken van Nathalie door ga ik twee keer even een kijkje nemen bij Menno, die op loopafstand van Nathalie verblijft bij Nathalie’s ouders thuis. Daar wordt eerst rustig ontbeten, en later maakt hij zich klaar om zijn mooie bruid op te gaan halen. Nathalie heeft zelf de corsages en het bruidsboeket gemaakt van onder andere prachtige pauwenveren, heel uniek, bijzonder en mooi!

De first look

Tijd om elkaar voor het eerst te gaan zien! Familie en vrienden staan in een erehaag als Menno Nathalie voor het eerst ziet. Confetti kanonnen maken het feestje compleet, geweldig.

Trouwfoto’s maken bij de Leemkule en op de Wezepse heide

Dan is het tijd om foto’s te gaan maken. Dat doen we bij de Leemkule in Hattem en op de Wezepse heide.

Trouwfoto’s op de Wezepse heide

Daarna rijden we naar De Franse School in Hattem. De daggasten hebben zich daar al verzameld en er wordt eerst lekker gelunched. Er is een springkussen voor de kleine kinderen. En vooruit, ook voor de grote kinderen. ­čśë

Trouwen bij de Franse School in Hattem

Dan is het zover en gaan ze elkaar het ja-woord geven. Het is een prachtige ceremonie in de buitenlucht, met een heerlijk sfeertje. De kinderen liggen te tekenen op de grond. En op elkaar. ­čśë Er worden mooie trouwgeloften uitgesproken naar elkaar.

Na de ceremonie is er tijd voor felicitaties en een relaxte borrel.

Het diner vindt plaats op de bovenverdieping van De Franse School. Ook hier komt de zorgzame en attente kant van Nathalie weer boven: ze heeft voor elke gast een persoonlijk kaartje geschreven, zo lief! Het diner is goed verzorgd en alles smaakt heerlijk. Op het einde wordt er een ijstaart met vuurwerk binnen gebracht en dan is er even tijd om op te frissen voordat het feest begint.

Tijd voor feest in De Franse School!

De avondgasten arriveren en het feest kan beginnen. Menno en Nathalie doen een toffe dans en daarna vult de dansvloer zich en loopt niet meer leeg. Volop gezelligheid, een toffe afsluiting van deze geweldige dag!

Lieve Menno en Nathalie, bedankt voor jullie vertrouwen in mij! Wat heb ik uitgekeken naar jullie grote dag en wat heb ik er van genoten! Heel veel liefde en geluk toegewenst samen!

Liefs,
Gerjanne

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!