fbpx
Back to Top

Preview Allart & Merel // Trouwfotograaf Zwolle

Preview Allart & Merel // Trouwfotograaf Zwolle

ALLART & MEREL // 29.06.2019

Alles was prachtig aan deze dag. Het weer (misschien iets té prachtig met >30 graden…), de styling, de catering, de Kaldi koffietruck die de moeder van de bruid als verrassing had geregeld, de aanwezige daggasten die ze zo graag om zich heen wilden hebben, de first look, haar trouwjurk, zijn trouwpak, de concertceremonie met De Eendracht en Brassband David (waar ze beiden in spelen) in de Dominicanenkerk in Zwolle waar het licht zo mooi naar binnen viel en bovenal: de voelbare liefde. De intense liefde die deze twee mensen voor elkaar voelen. De persoonlijke geloften die ze naar elkaar uitspraken terwijl de hele kerk ademloos luisterde. De muziek die werd gespeeld en die zó raakte. De familie die als verrassing een stuk speelde. De bruid die als verrassing haar eigen saxofoon tevoorschijn toverde en haar man een serenade bracht (terwijl ze hem juist had verboden om zelf te gaan spelen). De emoties. De brede glimlach die de hele dag niet van hun gezichten is geweest.

Het was een intens mooie dag! Om dat samen te vatten in slechts 10 foto’s doet deze dag eigenlijk veel te kort. Maar omdat het zo onwijs veel foto’s zijn om door te spitten op mijn eigenlijk vrije zondag, moet ik jullie nog even plagen met alleen deze preview. Een uitgebreide blog met veeeel meer foto’s volgt snel!

Gefeliciteerd lieve Allart en Merel, en bedankt voor jullie vertrouwen in mij. Ik wens jullie nog veel meer liefde en geluk toe samen!

Laten jullie ook een felicitatie achter voor dit geweldig leuke stel?

 

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.