fbpx
Back to Top

Ruud + Anne

Ruud + Anne

Trouwfotograaf Flevoland // Een toffe festivalbruiloft in Biddinghuizen

Eind 2020 spreek ik Anne en haar moeder en zus op een trouwbeurs. We hebben een leuk gesprek en Anne plaatste een optie op haar trouwdatum in juni 2021. Een paar weken later spraken we af en ontmoette ik ook haar aanstaande man Ruud. Het was een leuk gesprek waarna een boeking volgde. Ook zij besloten in het voorjaar van 2020, net als zoveel stellen, hun bruiloft te verplaatsen vanwege de pandemie. Het werd 10 juni 2022.

Die ochtend startte ik bij Anne in haar ouderlijk huis op het platteland in Biddinghuizen. Ik belde aan en het duurde even voordat de deur open ging. Anne was net haar bed uitgerold haha. Videograaf Elina arriveerde en we legden de voorbereidingen vast. Anne’s ouders en zus waren ook aanwezig.

Tussentijds reden Elina en ik naar Ruud die zich in hun eigen huis in Dronten klaarmaakte en vergezeld werd door zijn vader. Met een maatpak dat redelijk strak it, is het lastig om je schoenen aan te doen. ­čśë

Elina en ik reden weer terug naar Anne waar net de laatste hand werd gelegd aan haar make-up en het tijd was om haar trouwjurk aan te doen. Na een knuffel van haar ouders was het wachten op Ruud! Na hun first look was het tijd om foto’s te gaan maken.

We reden naar Landgoed Staverden, waar later ook de ceremonie plaats zou vinden. Vervolgens reden we een klein stukje verder om op de heide ook nog wat foto’s te maken. En een sanitaire stop te houden. ­čśë

Eline en ik reden alvast terug naar Staverden waar alle daggasten zich inmiddels hadden verzameld. Even later reed Ruud de trouwauto vakkundig tussen de gasten door, onder luid applaus en bewonderende blikken van de aanwezige kindjes. Er werd geknuffeld met vrienden en familie, en gezwaaid naar Ruud’s tante met haar vriendin die in Nieuw-Zeeland wonen en helaas niet aanwezig konden zijn, maar wel meegenomen werden door de dag via een videoverbinding. Extra beladen omdat Ruud’s moeder is overleden en zijn oma ook haar enige andere dochter dus niet bij zich had.

De ceremonie vond plaats bij Brasserie Staverden, onder de tent. Ruud en Anne kwamen aanlopen onder de lange haag door. Het was een mooie en leuke ceremonie met een lach en een traan. Er waren persoonlijke geloften, trouwringen die werden aangedragen door twee kindjes en dierbaren die hun handtekening mochten zetten.

Na de ceremonie werd er geproost en was het tijd voor de lunch. Na een broodje gegeten te hebben en nog wat sfeerbeelden te hebben gemaakt, reden Elina en ik alvast naar de Catharinakapel in Harderwijk. Een mooie kapel, waar de kerkdienst onder begeleiding van een koor plaatsvond.

Daarna reden we terug naar Biddinghuizen, waar de rest van de dag werd gevierd op het erf van Anne’s ouders. Er stond een grote stretchtent, de tuin was prachtig versierd, er hing een echt festivalsfeertje. Heerlijk! De taart werd aangesneden, er werd geborreld en ondertussen werden er ook tenten opgezet in een ander deel van de tuin, door gasten die bleven slapen. Super leuk als je de ruimte hebt om zoiets te doen!

Er was live cooking en er werden heerlijke gerechten geserveerd, waar Elina en ik ook van mochten genieten. Er werden stukjes gedaan en mooie woorden gesproken. Tijdens het opfrismoment tussen het diner en het feest zag ik een prachtige zonsondergang. Ik trok Ruud en Anne snel mee het land op achter het erf. Het was prachtig!

Het feest begon en de avondgasten druppelden binnen. Er hing een heerlijk sfeertje en er werd volop genoten, gedanst, gekletst en gefeest.

Rond 22.00u zat mijn dag er op maar ik bleef nog even wat langer hangen voor een laatste shot met de LOVE letters.

Lieve Ruud en Anne, het was een fantastische dag! Bedankt voor jullie vertrouwen en ik wens jullie veel liefde en geluk samen.

Liefs,
Gerjanne

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!