fbpx
Back to Top

Thomas + Kelly

Thomas + Kelly

Eind 2019 sprak ik Thomas en Kelly tijdens de Open Top Trouwlocatie route bij At Sea in Dronten. Er was een ‘instant click’ tussen Kelly en mij, en al snel was Thomas ook om (en dochter Do) en werd ik geboekt om foto’s te maken op hun bruiloft in mei 2020!

De tijd verstreek en we weten allemaal wat er vervolgens gebeurde begin 2020…. Daarom besloten ze om hun bruiloft met twee jaar uit te stellen. Ik weet nog dat ik dacht: ‘Nou, vinden jullie dat niet een beeeeeetje overdreven, twéé jaar?!’ maar oh boy wat hadden ze een vooruitziende blik…. De nieuwe datum werd geprikt, vrijdag 20 mei 2022. Twee jaar van lockdowns, maatregelen en onzekerheid volgden maar na de versoepelingen van begin 2022 en het vooruitzicht dat alle maatregelen gedropt zouden worden, kon het aftellen dan toch echt beginnen. En wat had iedereen er (vanzelfsprekend) zin in!

De ochtend begon voor mij bij Thomas thuis in Kampen, die dochter Do bij zich had, evenals zijn vader en de vader van Kelly en nog wat vrienden. Een gezellige bedrijvigheid. Do werd opgemaakt en had haar prachtige jurk aan met cowboylaarzen eronder en een stoer spijkerjack.

Nadat Thomas zich klaar had gemaakt, ging hij met Do nog even langs haar school. Ik ging ondertussen alvast naar Kelly om daar ook de voorbereidingen vast te leggen. Niemand had haar jurk nog gezien, die speciaal voor haar gemaakt was. Een mooi moment dus toen ze de trap af kwam en haar moeder en vriendin haar voor het eerst zagen.

En toen was het tijd voor de officiële first look! Ook Kelly’s vader en broer hadden haar jurk nog niet gezien. Inmiddels was zoontje Joa er ook bij, en stonden ze op een rijtje te wachten tot ze zich mochten omdraaien. Een mooi moment!

Na de first look gingen we op pad om foto’s te maken op landgoed Molecaten in Hattem, ook in de tuin van het landhuis, wat Thomas geregeld had. Het was er prachtig!

Daarna was het tijd voor een lekkere lunch in het café van Kelly’s vader Wim, The Moonshiners in Kampen. Kelly las in stilte de geloften die Thomas voor haar had geschreven.

De rest van de dag vond plaats bij At Sea in Dronten, de plek waar ik ze ook heb leren kennen. Alle daggasten verzamelden zich daar, en toen was er even tijd voor Thomas om de geloften van Kelly in stilte te lezen op de steiger bij het water. Helaas begon het vlak voor de ceremonie te regenen, en tijdens de ceremonie kwam het echt met bakken uit de lucht. Gelukkig had de leuke babs Sandra Koers van Trouwen met Passie een microfoon en konden de gasten haar goed verstaan. De regen mocht de sfeer, de liefde en de humor niet drukken; het was een prachtige ceremonie waarbij ook Do ging trouwen met papa en een mooie ring kreeg.

Na de ceremonie was er een borrel en werd de taart aangesneden.

De rest van de avond werd binnen voortgezet. Eerst zou er lekker buiten onder de stretchtent worden gegeten, maar omdat de regen nog steeds met bakken uit de lucht kwam, werd dat naar binnen verplaatst. Daarna was er een geweldig feest! Met als kers op de taart een complete verrassing voor Kelly: haar vader, broer en een vriend speelden het nummer ‘I’ll be your man (song for a daughter)’ van Zac Brown Band op de ukelele en gitaar. Iets waarvan ze ooit eens heeft gezegd: ‘Pap, als ik ooit ga trouwen, wil jij dan dit nummer voor mij spelen?’ maar waar ze totaal niet meer op gerekend had. Prachtig!

Na dit mooie moment zat het fotograferen er op voor mij.

Lieve Thomas en Kelly (en Do en Joa natuurlijk, en al die lieve familie en vrienden), bedankt voor deze geweldige dag en voor jullie vertrouwen in mij. Ik vond het een feestje om te mogen doen!

Liefs,
Gerjanne

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!