fbpx
Back to Top

William + Wendy

William + Wendy

William en Wendy wilden heel simpel en heel klein trouwen nadat ze al zo’n 17 jaar samen waren, maar van het één kwam het ander en toen werd ik ingeschakeld om deze mooie ochtend vast te leggen. Ik ken ze al heel wat jaren (mijn partner was ooit voetbalcoach van William en ze ouwehoeren nog steeds wat af in de voetbal app) en ik ken ze als een stel wat altijd superveel lol heeft en superveel van elkaar houdt. ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ is niet op hen van toepassing. Hoe gekker, hoe beter! Liefde, humor en gezelligheid waren dus de trefwoorden van deze mooie dag.

Doordat ze gratis op een dinsdagochtend trouwden, mocht ik helaas niet mee in het stadhuis, maar daar vonden we een creatieve oplossing voor: de gordijnen werden opzij geschoven en ik heb met mijn lens plat tegen het raam toch nog toffe foto’s kunnen maken! De broer van William maakte intussen binnen een aantal foto’s. Eind goed, al goed. 😉 Na de korte ceremonie maakten we foto’s op de heide en was er aansluitend een lekkere lunch waar nog een aantal gasten bij aanschoven. Het was een heerlijke ochtend!

Lieve W&W, super tof dat ik dit voor jullie mocht doen. Nog veel meer geluk en liefde toegewenst samen!! Hierbij een mooie preview! XX

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.