fbpx
Back to Top

Workshop Bruidsfotografie 13 mei 2017

Workshop Bruidsfotografie 13 mei 2017

Workshop Bruidsfotografie

Zaterdag 13 mei 2017 gaf ik mijn allereerste Workshop Bruidsfotografie en WAT WAS HET GAAF!! Ik had me van tevoren natuurlijk wel een voorstelling gemaakt hoe het ongeveer zou verlopen en ik had uitgebreide hand-outs gemaakt voor alle cursisten en een uitgebreide presentatie in elkaar gedraaid, maar toch is het spannend of je je passie, kennis en kunde kunt overbrengen op een groep cursisten. Maar dat is gelukt! Wat een leuke en fijne groep fotografen; de ene nog totaal onervaren in de wereld van de bruidsfotografie, de ander met al wel een aantal bruiloften op het CV. Een aantal kende ik al (persoonlijk of via Facebook), een aantal kende ik nog niet.

De sfeer was heel fijn, niet alleen ik had veel te vertellen maar ook de cursisten deelden hun ervaringen met mij en met elkaar. De tijd vloog en voor we het wisten was het al tijd om te lunchen en arriveerde het model-bruidspaar. Alwin en Sanne zijn in augustus 2016 getrouwd maar wilden dolgraag nog een keer hun prachtige trouwkleding aantrekken voor mijn groep cursisten. Het weer zat mee; slechts enkele druppels vielen uit de lucht op het moment dat wij buiten in het bos aan het fotograferen waren. Vervolgens hebben we nog een deel theorie behandeld en liep de workshop uiteindelijk 1,5 uur uit. 😉

En wat een fijne en positieve reacties na afloop! Dit smaakt naar meer en gelukkig duurt dat niet al te lang meer, want op zaterdag 10 juni staat de volgende Workshop Bruidsfotografie gepland! Daar zijn nog 2 plekken voor beschikbaar, dus wil je dit niet missen meld je dan snel aan! KLIK HIER voor alle info!

Referentie deelnemer:
“De Workshop Bruidsfotografie smaakte naar meer. Ik vond het een hele leuke leerzame dag. Afwisselende onderwerpen. Goed verzorgd. Gericht op beginnende zelfstandige, maar dat vond ik ook erg leuk om wat van mee te krijgen. Als je nog een keer een leuke workshop start, ben ik zeker nog eens van de partij!”

 

Referentie deelnemer:
“Alles wordt super goed uitgelegd en je kan rustig vragen stellen die weer uitgebreid worden beantwoord. Ik ben blij dat ik deze workshop heb gevolgd!”

 

De Workshop Bruidsfotografie werd mede mogelijk gemaakt door:
Workshop locatie: Gasterij de 7 Heuvels
Bruidsboeket: Bloemenzo Joyce
Modellen: Alwin & Sanne van den Nagel
Make-up: Sanne van den Nagel
Hairstyling: Naomi van den Bosch van Dutch Hair Nunspeet
Trouwjurk: De Bruidstuin by Moda Reina
Trouwpak: Atelier 9

Sfeerimpressie Workshop Bruidsfotografie

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.