Back to Top

Workshop Bruidsfotografie

Dé meest complete workshop voor de beginnende bruidsfotograaf!

Ben je een beginnende bruidsfotograaf en wil je jezelf verbeteren en je portfolio uitbreiden?
Heb je nog nooit een bruiloft gefotografeerd maar wil je dit wel heel graag gaan doen?
Ben je gevraagd om een bruiloft te fotograferen maar vind je dit eng omdat je nog geen ervaring hebt?

Meld je dan aan voor de Workshop Bruidsfotografie bij GERJANNE!

Met ruim 140 bruidsreportages achter de rug, meerdere prestigieuze internationale trouwfoto awards (Fearless, ISPWP & Masters of Dutch Wedding Photography) en 2 eervolle vermeldingen bij de Bruids Foto & Film Awards 2018 op zak, deel ik graag mijn kennis en kunde maar vooral ook mijn passie hierover met jou tijdens mijn Workshop Bruidsfotografie!! Yayyyyy!!

In de afgelopen jaren heb ik meerdere succesvolle workshops gegeven aan zo’n 50 enthousiaste cursisten. Op deze pagina vind je alle info over de eerstvolgende workshop(s).

De eerstvolgende Workshop Bruidsfotografie vindt plaats op:
– 
zaterdag 28 september 2019= VOL!

Wil je weten wanneer de eerstvolgende workshop plaatsvindt? Meld je dan hieronder aan voor de speciale Workshop Nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en lees als eerste de nieuwe data voor de workshops!

* verplicht veld
Voor wie?

Deze Workshop Bruidsfotografie is voor startende bruidsfotografen die goed voorbereid aan de slag willen en een portfolio willen opbouwen. Ook bruidsfotografen die al een aantal bruiloften hebben gefotografeerd maar die zichzelf willen verbeteren zijn welkom! Goede kennis van een spiegelreflexcamera is een pré, je moet weten hoe je op de manuele (M) stand kunt fotograferen en wat ISO, sluitertijd en diafragma betekenen. Er zijn minimaal 6 en maximaal 8 plaatsen voor de workshop. Bij meerdere inschrijvingen wordt er een wachtlijst gemaakt voor de eerstvolgende workshop.

De inhoud

Wat gaan we allemaal doen tijdens de workshop:

✓ Even voorstellen! We maken kennis met elkaar en ik geef een korte introductie over mijn werk als bruidsfotograaf en hoe ik op mijn huidige niveau ben gekomen.

✓ Hoe krijg je aanvragen, hoe bereid je je voor, hoe verloopt een kennismakingsgesprek en waar moet je rekening mee houden in de aanloop naar een bruiloft?

✓ Waar moet je op letten tijdens het fotograferen van een bruiloft? Hoe kun je de meest toffe foto’s maken, rekening houdend met lichtinval, compositie en standpunt? Hoe fotografeer je documentair?

✓ Welke apparatuur gebruik je en met welke instellingen kun je het beste fotograferen? Ik vertel je welke apparatuur en instellingen ik zelf gebruik en waarom. Ook het belang van back-up apparatuur komt aan bod.

✓ We gaan een echt bruidspaar fotograferen! Rondom de workshop locatie zijn veel idyllische plekjes waar we een fijne serie foto’s zullen maken van een verliefd stel in prachtige trouwkleding en inclusief een mooi bruidsboeket, verzorgd door Bloemenzo Joyce. Ik leer je hoe je op een ontspannen en zo min mogelijk geposeerde wijze de mooiste beelden maakt en een fijne interactie tussen en met het bruidspaar kunt creëren.  De door jou gemaakte foto’s mag je gebruiken voor je portfolio.

✓ Wat doe je na de bruiloft? Het hele proces van foto’s inladen, back-uppen, selecteren en nabewerken komt aan bod. Ik geef je tips welke software programma’s je het beste kunt gebruiken en wat een fijne workflow zou kunnen zijn.

✓ Afsluiting: je kunt al je vragen aan me stellen wat je nog wilt weten. Je krijgt een uitgebreide handleiding mee zodat je alle informatie nog eens rustig kunt nalezen.

Besloten Facebook groep
Na de workshop houden we contact en word je toegevoegd aan de besloten Facebook groep van de Workshop, waar ook cursisten van eerdere workshops lid van zijn. Ik geef je graag feedback op de foto’s die je tijdens de workshop of tijdens een echte bruiloft hebt gemaakt. Ook kunnen jullie als cursisten onderling contact houden, feedback vragen en tips & trucs uitwisselen. Ontzettend waardevol om fijn contact te hebben met collega’s!

Kosten Workshop

 • €395 ex. BTW
 • – een hele dag (09.00u – 17.00u) boordevol informatie en inspiratie
  – een goodiebag met notitieboek en pen en een leuke verrassing
  – koffie, thee, fris en veel lekkers
  – een heerlijke lunch tussen de middag
  – het fotograferen van een model bruidspaar voor je portfolio
  – een inspirerende locatie
  – een uitgebreide hand-out om thuis rustig te kunnen nalezen
  – toegang tot een besloten Facebook groep voor feedback, tips & trucs
  – minimaal 6, maximaal 8 deelnemers per workshop

Betaling
Als je aanmelding door mij bevestigd is (inschrijving op volgorde van binnenkomst en vol = vol!), dan ontvang je de factuur voor de betaling. Na betaling is je plekje bij de workshop definitief!

Locatie incl. Bed&Breakfast mogelijkheid
De Workshop Bruidsfotografie wordt gegeven in Hoeve op Vollenhof, een idyllisch plekje net buiten Wezep met veel mogelijkheden om binnen en buiten te fotograferen. Wezep ligt net onder Zwolle en is uitstekend bereikbaar via de A28 en de A50. Hoeve op Vollenhof is ook een Bed&Breakfast en heeft twee mooie kamers boven de workshopruimte! De kosten voor 1 persoon zijn €50 per nacht en voor 2 personen €70 per nacht (mocht je een kamer willen delen met een mede cursist), inclusief ontbijt. Dan ben je in ieder geval mooi op tijd. 😉 Als je een kamer wilt boeken dan kun je dit via het inschrijfformulier hier onderaan de pagina aangeven. Deze overnachtingskosten komen uiteraard nog bovenop de kosten van de workshop.

Ervaringen van andere cursisten

"De Workshop smaakte naar meer! Ik vond het een hele leuke leerzame dag. Afwisselende onderwerpen en goed verzorgd!"

"De workshop bij GERJANNE was een echte eye-opener. Haar openheid, gedrevenheid en passie zorgen voor een goed gevulde, leerzame workshop. Ook na de workshop is GERJANNE bereid om te blijven ondersteunen bij vragen waar nodig. Dankzij de toffe Facebook groep blijven wij als cursisten met elkaar in contact, wat ontzettend leuk is. Niet alleen heb ik ontzettend veel geleerd, ook heb ik weer een groep collega's mogen ontmoeten, wat voor mij ontzettend waardevol voelt."

"WAUW, wat een dag, wat een informatie, wat een ervaring en wat een vakvrouw. Haar werk en gebruik van licht en toepassing van zwart-wit spreken mij enorm aan. En wat heb ik veel geleerd! Met een hoofd vol informatie en nieuwe kennis reed ik naar huis. De combinatie van theorie, ervaring en zelf fotograferen was heel erg prettig. Ook de nazorg waarbij je de gemaakte foto's tijdens de workshop kunt nabespreken is zo waardevol. Je blijft leren. Gerjanne, bedankt dat jij je kennis zo open en met passie met ons hebt willen delen! Stap voor stap hoop ik het geleerde nu in praktijk te kunnen brengen."

"Ik heb genoten van de bruidsfotografie workshop bij Gerjanne! Naast alle fotografie & nabewerkings tips, had ze ook enorm veel tips over de zakelijk kant van het verhaal, de workflow en als kers op de taart, mochten we een mooi bruidspaar fotograferen op een prachtige locatie in het bos. Ondanks dat ik al enige ervaring in de bruidsfotografie had, was dit een enorm fijne workshop en heb er nog genoeg van opgestoken. Gerjanne is een enorm lieve & open vrouw, die haar kennis en kunde graag met anderen wil delen!"

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk, de workshop zit VOL!

Helaas kun je je niet meer inschrijven voor de workshop van zaterdag 28 september, deze zit VOL! Wil je weten wanneer de eerstvolgende workshop plaatsvindt? Meld je dan hieronder aan voor de speciale Workshop Nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en lees als eerste de nieuwe data voor de workshops!

* verplicht veld
error:
error: Content is protected !!