fbpx
Back to Top

Aanmelden Wedding Workshop Weekend – 17 & 18 april 2021

Tof dat je je wilt aanmelden voor het Wedding Workshop Weekend!

Vul onderstaand aanmeldingsformulier volledig in en lees de voorwaarden goed door. Na je aanmelding ontvang je een automatische ontvangstbevestiging.

LET OP! Dit is nog geen bevestiging dat je bij de workshop aanwezig kunt zijn. Je ontvangt van mij namelijk een persoonlijke mail met de factuur voor deelname. Pas na ontvangst van de betaling staat je plekje definitief gereserveerd!

Liefs,
Gerjanne

Aanmeldingsformulier

Voornaam*
Achternaam*
Telefoonnummer*
E-mail*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*

Wat is je ervaring met (bruids)fotografie? Hoeveel bruiloften heb je al gefotografeerd?
*

Wat zou je heel graag van mij willen leren tijdens de workshop?
*

Met welke camera('s) en objectieven fotografeer je?
*

Bij het Wedding Workshop Weekend zit standaard 1 overnachting inbegrepen van 17 op 18 april (je deelt een kamer met nog iemand). Het is daarnaast mogelijk om voor en/of na de workshop ook in de cottage te overnachten. De kosten hiervoor zijn € 25 per extra nacht. Ik zorg dan voor een lekker ontbijtje! Geef hieronder aan van welke extra overnachtingen je gebruik wilt maken.

JA ik wil een extra overnachting van 16 op 17 april
JA ik wil een extra overnachting van 18 op 19 april

Heb je verder nog vragen of aanvullingen?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de volgende voorwaarden:
- Je hebt je gegevens naar waarheid ingevuld.
- Je inschrijving is pas definitief nadat je een bevestiging van mij hebt ontvangen en de betaling is voldaan.
- De betaling kan bij afmelding alleen worden teruggestort wanneer je plekje door iemand anders overgenomen kan worden. Is dit niet het geval, dan blijft de betaling staan en kun je de workshop op een andere datum volgen óf je kunt een persoonlijke mentoring sessie boeken van 6 uur op een datum in overleg.

JA ik ga akkoord met de voorwaarden voor inschrijving!*

Maak het rekensommetje en vul je antwoord in!
acht - vijf =
*

Yayyy! je bent er bijna! Klik op de knop hieronder om je in te schrijven. Je ontvangt een kopie van je inschrijving per mail, dit is dus nog geen bevestiging! Inschrijven gebeurt op volgorde van binnenkomst. Je inschrijving is pas akkoord als je van mij een bevestigingsmailtje met de factuur voor de betaling hebt ontvangen. Zodra de betaling voldaan is, ben je verzekerd van een plekje bij de workshop!