fbpx
Back to Top

Wedding Workshop Basis – 1 dag

Wil jij goed voorbereid van start als bruidsfotograaf?

Ben je een beginnende bruidsfotograaf en wil je jezelf verbeteren en je portfolio uitbreiden? Heb je nog nooit een bruiloft gefotografeerd maar wil je dit wel heel graag gaan doen en goed voorbereid van start gaan? Of ben je gevraagd om een bruiloft te fotograferen maar vind je dit eng omdat je nog geen ervaring hebt?

Meld je dan aan voor de Wedding Workshop Basis! Een eendaagse workshop bomvol theorie en praktijk!

Met ruim 150 bruiloften achter de rug, meerdere prestigieuze internationale trouwfoto awards (2x Fearless, 2x ISPWP & 3x Masters of Dutch Wedding Photography) en 2 eervolle vermeldingen bij de Bruids Foto & Film Awards 2018 op zak, deel ik graag mijn kennis en kunde maar vooral ook mijn passie hierover met jou tijdens mijn Wedding Workshop!! Yayyyyy!!

Wat is er inbegrepen?

1 dag theorie & praktijk (9-17u)
een model bruidspaar om te fotograferen voor je portfolio
lekkere hapjes & drankjes
een uitgebreid geprint handboek met alle info
toegang tot een besloten Facebook-groep
netwerk mogelijkheden met collega’s
feedback op je foto’s

Voor wie is deze workshop geschikt?

De Wedding Workshop Basis is geschikt voor startende bruidsfotografen die goed voorbereid aan de slag willen als bruidsfotograaf en een portfolio willen opbouwen. Ook bruidsfotografen die al een aantal bruiloften hebben gefotografeerd maar die zichzelf willen verbeteren zijn natuurlijk welkom! Goede kennis van een spiegelreflexcamera is een pré, je moet weten hoe je op de manuele (M) stand kunt fotograferen en wat ISO, sluitertijd en diafragma betekenen. Er zijn maximaal 8 plaatsen voor de Wedding Workshop Basis.

Locatie

De Wedding Workshop Basis wordt gegeven op een mooie locatie in de omgeving van Wezep. Nadere informatie over de exacte locatie volgt zodra er een nieuwe datum bekend is.

Datum

Op dit moment is er nog geen datum bekend. Hou de website en mijn socials in de gaten!

Wat gaan we doen?

Even voorstellen! We maken kennis met elkaar en ik geef een introductie over mijn werk als bruidsfotograaf en hoe ik op mijn huidige niveau ben gekomen.
Hoe krijg je aanvragen, hoe bereid je je voor, hoe verloopt een kennismakingsgesprek en waar moet je rekening mee houden in de aanloop naar een bruiloft?
Hoe bepaal je je tarieven en waar moet je allemaal rekening mee houden?
Waar moet je op letten tijdens het fotograferen van een bruiloft? Hoe kun je de meest toffe foto’s maken, rekening houdend met lichtinval, compositie en standpunt? Hoe fotografeer je documentair? We lopen alle mogelijke momenten van een bruiloft uitgebreid door en ik geef je veel praktijk voorbeelden en hoe dit te voorkomen of hier po te anticiperen.
Welke apparatuur gebruik je en met welke instellingen kun je het beste fotograferen? Ik vertel je welke apparatuur en instellingen ik zelf gebruik en waarom. Ook het belang van back-up apparatuur komt aan bod.
We gaan een echt bruidspaar fotograferen! Pal naast de workshop locatie is een mooi stuk bos waar we een fijne serie foto’s zullen maken van een verliefd stel in prachtige trouwkleding en inclusief een mooi bruidsboeket, verzorgd door Bloemenzo Joyce. Ik leer je hoe je op een ontspannen en zo min mogelijk geposeerde wijze de mooiste beelden maakt en een fijne interactie tussen en met het bruidspaar kunt creëren. Ook bootsen we een first look na en geef ik tips hoe je dit heel gaaf kunt maken. De door jou gemaakte foto’s mag je natuurlijk gebruiken voor je portfolio.
Wat doe je na de bruiloft? Het hele proces van foto’s inladen, back-uppen, selecteren en nabewerken komt aan bod. Ik geef je tips welke software programma’s je het beste kunt gebruiken en wat een fijne workflow zou kunnen zijn.
Afsluiting: je kunt al je vragen aan me stellen wat je nog wilt weten. Je krijgt een uitgebreide handleiding mee zodat je alle informatie nog eens rustig kunt nalezen. Je wordt toegelaten tot een besloten Facebook groep waardoor je nog meer collega’s leert kennen en van elkaar kunt leren en een fijn netwerk kunt opbouwen.

Ervaringen van andere cursisten

“WAUW, wat een dag, wat een informatie, wat een ervaring en wat een vakvrouw. Wat heb ik veel geleerd! Gerjanne, bedankt dat jij je kennis zo open en met passie met ons hebt willen delen!”
– Cynthia

“De workshop bij GERJANNE was een echte eye-opener. Haar openheid, gedrevenheid en passie zorgen voor een goed gevulde, leerzame workshop!”
– Janneke

“Ondanks dat ik al enige ervaring in de bruidsfotografie had, was dit een enorm fijne workshop en heb er nog genoeg van opgestoken. Gerjanne is een enorm lieve & open vrouw, die haar kennis en kunde graag met anderen wil delen!”
– Petra

Wat zijn de kosten?

 • Wedding Workshop Basis
 • €495
 • – 1 hele dag (9-17u) bomvol informatie & inspiratie
  – een goodiebag met o.a. notitieboek + pen
  – onbeperkt koffie/thee, fris en wat lekkers
  – model bruidspaar fotograferen voor je portfolio
  – een inspirerende locatie in de natuur
  – een uitgebreid geprint handboek
  – toegang tot een besloten Facebook groep
  – minimaal 5, maximaal 8 cursisten

  * Dit tarief is exclusief 21% BTW.
  De kosten kun je opvoeren als opleidingskosten.

error: Content is protected !!