fbpx
Back to Top

Wedding Workshop Weekend

Op dit moment staat er geen Wedding Workshop Weekend gepland voor 2023.
Mocht dit veranderen, dan lees je dat op deze pagina en op mijn socials!

Een TOFFE, UNIEKE en COMPLETE workshop voor de beginnende trouwfotograaf!

Ben je een beginnende bruidsfotograaf en wil je jezelf verbeteren en je portfolio uitbreiden?
Heb je nog nooit een bruiloft gefotografeerd maar wil je dit wel heel graag gaan doen en goed voorbereid van start gaan?

Meld je dan aan voor het Wedding Workshop Weekend!

Met ruim 160 bruiloften achter de rug, meerdere prestigieuze internationale trouwfoto awards (Fearless, ISPWP & Masters of Dutch Wedding Photography) en 2 eervolle vermeldingen bij de Bruids Foto & Film Awards op zak, deel ik graag mijn kennis en kunde maar vooral ook mijn passie hierover met jou! Yayyyyy!!

Voor het eerst zal de workshop niet 1 maar 2 dagen duren, met heel veel toffe extra’s!

Gun jezelf deze investering om je bedrijf een fantastische start te geven!

Wat is er inbegrepen?

1 overnachting in een geweldige lodge op de Veluwe (Epe)*
theorie-dag op dag 1 (10-17u)
theorie- & praktijk-dag op dag 2 (10-17u)
een model bruidspaar om te fotograferen voor je portfolio
lekkere hapjes & drankjes gedurende 2 dagen
1x ontbijt & 1x avondeten
een uitgebreid geprint handboek met alle info
toegang tot een besloten Facebook-groep
netwerk mogelijkheden met collega’s
feedback op je foto’s
 
En als BONUS krijg je bij deze 2-daagse workshop:
een toffe gastspreker op SEO/Marketing gebied
Lightroom basis module (eigen laptop meenemen)
een prachtig gestylede tafelsetting om te fotograferen
toffe profielfoto’s van jezelf, door mij gefotografeerd
 
Optioneel:
een overnachting voor en/of na de workshop á €25 (incl. ontbijt)
ME-TIME voor jezelf, voor en/of na de workshop 😉

 

* Je deelt een tweepersoons kamer met een andere cursist, uiteraard mogen jullie onderling bepalen met wie.

Voor wie is deze workshop geschikt?

Deze Wedding Workshop is geschikt voor startende bruidsfotografen die goed voorbereid aan de slag willen als bruidsfotograaf en een portfolio willen opbouwen. Ook bruidsfotografen die al een aantal bruiloften hebben gefotografeerd maar die zichzelf willen verbeteren zijn natuurlijk welkom! Goede kennis van een spiegelreflexcamera is een pré, je moet weten hoe je op de manuele (M) stand kunt fotograferen en wat ISO, sluitertijd en diafragma betekenen. Er zijn maximaal 6 plaatsen voor de weekend workshop. De workshop gaat definitief door bij minimaal 4 personen. Bij meer dan 6 aanmeldingen wordt er een wachtlijst gemaakt voor de eerstvolgende workshop. Indien de wachtlijst uit minimaal 4 personen bestaat, kan er eventueel een tweede huisje worden bijgeboekt (o.b.v. beschikbaarheid).

Wie werken er allemaal mee aan deze workshop?

Tijdens het Wedding Workshop Weekend werk ik samen met deze fijne collega’s!

Foto: Antoinet Murier Photography

Bloemenzo Joyce – Bruidsboeket & tafelstyling

Joyce Meijer maakt fantastische bruidsboeketten en bruidsbloemwerk! Ook verzorgt zij (tafel)styling van bruiloften en evenementen. Ik werk al enkele jaren samen met haar. Joyce maakt voor het Wedding Workshop Weekend een prachtige bohemian tafelstyling op een mooi plekje in het bos, waar jullie als cursisten uitgebreid toffe detail- en sfeerfoto’s van kunnen maken. Uiteraard ook met het model bruidspaar erbij. Zo kun je je portfolio nóg meer uitbreiden!

www.bloemenzojoyce.nl

Wat gaan we doen?

Even voorstellen! We maken kennis met elkaar en ik geef een introductie over mijn werk als bruidsfotograaf en hoe ik op mijn huidige niveau ben gekomen.
Hoe krijg je aanvragen, hoe bereid je je voor, hoe verloopt een kennismakingsgesprek en waar moet je rekening mee houden in de aanloop naar een bruiloft?
Hoe bepaal je je tarieven en waar moet je allemaal rekening mee houden?
Waar moet je op letten tijdens het fotograferen van een bruiloft? Hoe kun je de meest toffe foto’s maken, rekening houdend met lichtinval, compositie en standpunt? Hoe fotografeer je documentair? We lopen alle mogelijke momenten van een bruiloft uitgebreid door en ik geef je veel praktijk voorbeelden en hoe dit te voorkomen of hier op te anticiperen.
Welke apparatuur gebruik je en met welke instellingen kun je het beste fotograferen? Ik vertel je welke apparatuur en instellingen ik zelf gebruik en waarom. Ook het belang van back-up apparatuur komt aan bod.
We gaan een echt bruidspaar fotograferen! Pal naast de workshop locatie is een mooi stuk bos waar we een fijne serie foto’s zullen maken van een verliefd stel in prachtige trouwkleding en inclusief een mooi bruidsboeket, verzorgd door Bloemenzo Joyce. Ik leer je hoe je op een ontspannen en zo min mogelijk geposeerde wijze de mooiste beelden maakt en een fijne interactie tussen en met het bruidspaar kunt creëren. Ook bootsen we een first look na en geef ik tips hoe je dit heel gaaf kunt maken. De door jou gemaakte foto’s mag je natuurlijk gebruiken voor je portfolio.
Wat doe je na de bruiloft? Het hele proces van foto’s inladen, back-uppen, selecteren en nabewerken komt aan bod. Ik geef je tips welke software programma’s je het beste kunt gebruiken en wat een fijne workflow zou kunnen zijn.

✓ BONUS: Er komt een gastspreker langs om de basiskennis van SEO/Marketing te vertellen. Een ervaren online marketeer die je echt goed op weg kan helpen om je bedrijf direct goed neer te zetten.
✓ BONUS: Bloemenzo Joyce verzorgt een te gekke tafelstyling in het bos, zodat je ook veel toffe sfeerfoto’s kunt maken ter aanvulling op je portfolio.
✓ BONUS: Ik geef een Basismodule Lightroom, dus je kunt ter plekke zelf ook de gemaakte foto’s inladen en bewerken met hulp en feedback van mij. Hiervoor is een eigen laptop wel noodzakelijk.
✓ BONUS: Ik maak een korte serie toffe profielfoto’s van jou, die je kunt gebruiken om je bedrijf op de kaart te zetten! Uiteraard zijn jullie als cursisten ook vrij om foto’s van elkaar te maken.

Afsluiting: je kunt al je vragen aan me stellen wat je nog wilt weten! Je krijgt een uitgebreide handleiding mee zodat je alle informatie nog eens rustig kunt nalezen. Je wordt toegelaten tot een besloten Facebook groep waardoor je nog meer collega’s leert kennen en van elkaar kunt leren en een fijn netwerk kunt opbouwen.

Ervaringen van andere cursisten

“WAUW, wat een dag, wat een informatie, wat een ervaring en wat een vakvrouw. Wat heb ik veel geleerd! Gerjanne, bedankt dat jij je kennis zo open en met passie met ons hebt willen delen!”
– Cynthia

“De workshop bij GERJANNE was een echte eye-opener. Haar openheid, gedrevenheid en passie zorgen voor een goed gevulde, leerzame workshop!”
– Janneke

“Ondanks dat ik al enige ervaring in de bruidsfotografie had, was dit een enorm fijne workshop en heb er nog genoeg van opgestoken. Gerjanne is een enorm lieve & open vrouw, die haar kennis en kunde graag met anderen wil delen!”
– Petra

Wat zijn de kosten?

LET OP: Max. 6 plekken beschikbaar!
De weekend workshop gaat alleen door bij minimaal 4 deelnemers. Indien de weekend workshop wordt gecanceld vanwege te weinig deelnemers, dan kun je kiezen voor een refund of een voucher voor een (weekend) workshop op een ander moment.

error: Content is protected !!