fbpx
Back to Top

Cadeaupagina

Wil je graag een fotoreportage (of bruiloft!) boeken en vind je het leuk om (een deel van) het bedrag cadeau te krijgen van familie of vrienden? Of wil je iemand verrassen met een fotoreportage en het benodigde bedrag bij elkaar krijgen?

Laat dan een persoonlijke cadeaupagina aanmaken!

Via een persoonlijke cadeaupagina kunnen mensen een cadeaubon bestellen die dan mooi verpakt opgestuurd wordt. Het bedrag is zelf aan te passen, ook kun je kiezen of de cadeaubon eerst naar de gever moet worden verstuurd of rechtstreeks naar de ontvanger.

Super tof om te geven en vooral om te krijgen natuurlijk!

Vraag een persoonlijke cadeaupagina aan!

Wil jij ook een persoonlijke cadeaupagina aan laten maken voor jezelf of voor iemand anders? Vul dan het aanvraagformulier hieronder volledig in.

Je ontvangt dan binnen 3 werkdagen een unieke link die je kunt doorsturen naar familie en vrienden.

Het is mogelijk om de persoonlijke cadeaupagina te personaliseren met foto’s van degene voor wie de cadeaubonnen bestemd zijn. Ook kun je aangeven of er een maximum bedrag is waarvoor cadeaubonnen besteld mogen worden. Op de cadeaubon wordt altijd vermeld tot wanneer deze geldig is.

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Zodra je persoonlijke cadeaupagina is aangemaakt, ontvang je van mij bericht met de unieke link.

Vul a.u.b. eerst hieronder je eigen gegevens in.

Voornaam:
*

Achternaam:
*

Adres:
*

Postcode & woonplaats:
*

Je e-mailadres:
*

Je mobiele telefoonnummer:
*

Vul vervolgens onderstaande velden zo volledig mogelijk in.

Voor wie is de cadeaupagina? (bijv. voor jezelf, voor jou & je partner of voor iemand anders)
*

Voor welk soort fotoreportage kunnen familie en vrienden cadeaubonnen bestellen?

Schrijf hieronder een mooie boodschap aan familie en vrienden om te laten weten waarom je graag cadeaubonnen zou willen ontvangen:

Tot wanneer wil je de persoonlijke cadeaupagina online laten staan?

Is er een maximumbedrag dat je graag wilt ontvangen aan cadeaubonnen? Dan kan ik er voor zorgen dat de pagina offline gaat op het moment dat het maximumbedrag is bereikt.


Op de persoonlijke cadeaupagina is ruimte voor 1, 2 of 3 foto's, maar dat is niet verplicht. Als je foto's wilt laten plaatsen dan kun je die mailen naar info@gerjanne.nl!

Heb je nog vragen of aanvullingen?
*

Maak eerst even het rekensommetje...
zeven - drie =
*

Ready...?? Verstuur je bericht en ik neem snel contact met je op!

error: Content is protected !!