Back to Top

Vier jullie liefde!

Gaan jullie trouwen en wil je graag foto’s voor op jullie trouwkaart? Of zijn jullie gewoon enorm verliefd op elkaar en wil je dat op een pure, ontspannen en relaxte manier vast laten leggen? Boek dan een Loveshoot! We zoeken een toffe locatie op om foto’s te maken, waarna ik – door een speelse interactie met jullie – de liefde en emoties op een pure en mooie manier kan vastleggen. We maken bijvoorbeeld een fijne wandeling, zoeken mooie plekjes op, genieten van het weer en kletsen wat. Zo ontstaan de mooiste en puurste beelden!

Na de sessie ga ik voor jullie aan de slag. Ik kies de mooiste beelden uit en bewerk deze heel zorgvuldig. Je ontvangt ca. 3 weken na de sessie alle bewerkte beelden in hoge resolutie als download, samen met een harmonicaboekje met 8 foto’s in 10×10 cm. Extra harmonica albums (voor bijv. ouders/grootouders) zijn uiteraard ook te bestellen. Deze kosten € 39,95 per stuk.

Een prachtig tastbaar aandenken

Je laat natuurlijk geen mooie foto’s maken om ze alleen maar op je computer, telefoon of tablet te bewaren. Of om ze te laten afdrukken bij een plaatselijke drogist wat de kleurechtheid, contrast en helderheid van de foto’s niet ten goede komt, omdat die afdrukmachines vaak geen goede kwaliteit leveren. Je wilt een prachtig tastbaar aandenken zodat je telkens weer naar de foto’s zult kijken!

Dat kan in de vorm van een mooi album of luxe wand- of tafeldecoratie (print op hout, dibond, Wall Art, canvas, fotoblok etc.). Ik kan je goed adviseren wat het beste past in jullie interieur. Bij mij op kantoor zijn diverse voorbeelden van fotoproducten te bekijken, zodat je de juiste keuze kunt maken. Ook kun je hoogwaardige fotoafdrukken vanaf 10×15 cm bij mij bestellen. Ik werk met de beste leveranciers die jullie foto’s zorgvuldig en in absolute topkwaliteit afdrukken!

Korting op trouwreportage

En weet je wat nog leuker is? Als jullie gaan trouwen en je boekt mij als jullie trouwfotograaf, dan krijg je 50% of zelfs 100% korting op de loveshoot! (afhankelijk van het gekozen pakket) Heb je nog geen trouwplannen maar boek je alleen een Loveshoot, dan ontvang je – zodra je op een later moment wel een trouwreportage bij mij boekt – 1 uur fotografie t.w.v. € 125,00 cadeau! (bij minimaal 8 geboekte uren, het 9e uur krijg je dan cadeau)

Investering

Een loveshoot van ca. 1 uur kost € 195.

error:
error: Content is protected !!