fbpx
Back to Top

Loveshoot

Vier jullie liefde!

Gaan jullie trouwen en wil je graag foto’s voor op jullie trouwkaart? Of zijn jullie gewoon enorm verliefd op elkaar en wil je dat op een pure, ontspannen en relaxte manier vast laten leggen? Boek dan een Loveshoot! We zoeken een toffe locatie op om foto’s te maken (of we doen dat gewoon bij jullie thuis), waarna ik – door een speelse interactie met jullie – de liefde en emoties op een pure en mooie manier kan vastleggen. We maken bijvoorbeeld een fijne wandeling, zoeken mooie plekjes op, genieten van het weer en kletsen wat. Zo ontstaan de mooiste en puurste beelden. Wees jezelf, dan ben je op je mooist!

Tarieven

Hieronder vind je de verschillende pakketten. Pakket 2 en 3 zijn in verhouding iets voordeliger dan wanneer je pakket 1 zou boeken en je later een groot aantal foto’s zou willen bijbestellen.

Als je een loveshoot boekt, wordt het bedrag direct in rekening gebracht. Op die manier verzeker je jezelf van een plekje in mijn agenda! Bij slecht weer wordt de loveshoot uiteraard verplaatst naar een andere datum in overleg. Ik werk voornamelijk op buitenlocaties; mochten jullie een binnenlocatie willen voor de shoot dan kan dat in overleg. Voor veel binnenlocaties wordt echter wel een vergoeding gevraagd.

 • Pakket 1
 • €285
 • Inclusief:

  • Een fotoreportage van ca. 60 minuten
  • Toegang tot een persoonlijke en beveiligde online gallery om foto’s uit te zoeken
  • Zorgvuldige selectie en nabewerking van de gekozen foto’s
  • 10 foto’s naar keuze in hoge resolutie
   (meer foto’s af te nemen tegen meerprijs, vraag naar de mogelijkheden)

  Inclusief reiskosten binnen de gemeente Oldebroek, daarbuiten reken ik €0,45 per gereden km.

 • Pakket 2
 • €395
 • Inclusief:

  • Een fotoreportage van ca. 60 minuten
  • Toegang tot een persoonlijke en beveiligde online gallery om foto’s uit te zoeken
  • Zorgvuldige selectie en nabewerking van de gekozen foto’s
  • 20 foto’s naar keuze in hoge resolutie
   (meer foto’s af te nemen tegen meerprijs, vraag naar de mogelijkheden)

  Inclusief reiskosten binnen de gemeente Oldebroek, daarbuiten reken ik €0,45 per gereden km.

 • Pakket 3
 • €645
 • Inclusief:

  • Een fotoreportage van ca. 60 minuten
  • Toegang tot een persoonlijke en beveiligde online gallery om foto’s uit te zoeken
  • Zorgvuldige selectie en nabewerking van de gekozen foto’s
  • alle foto’s in hoge resolutie
   (minimaal 75, maar meestal worden het er wel een stuk meer 😉 )

  Inclusief reiskosten binnen de gemeente Oldebroek, daarbuiten reken ik €0,45 per gereden km.

Fijne woorden van verliefde stelletjes

"Wauw wat zijn de foto's mooi. Echt een hele waardevolle herinnering. Zo blij dat je erbij was."

- M&R, ouders van een prachtig stilgeboren meisje

Gerjanne is echt een professional, maar met persoonlijke aandacht. Wij zijn van nature niet zulke foto mensen, maar door Gerjanne waren we op ons gemak en heeft ze ons mooi kunnen vastleggen: spontaan zoals we zijn, op momenten dat we het niet eens doorhadden, maar ook een paar gemaakte kiekjes voor in een lijstje. Een hele mooie combinatie! De communicatie is erg fijn en snel en de website werkt super handig, waardoor je goed je selectie kunt maken van de foto’s die je wil. Ps: ons dochtertje (2 weken) was niet helemaal in haar mum de dag van de shoot, ze nam alle tijd om er echt iets moois van te maken. Wij doen dit zeker nog een keer!

"Wowwwww nu al alle foto’s en wat zijn ze gaaf!!! Heel erg leuk en mooi gedaan! Echt supertof! Zo leuk en grappig ook juist de foto’s die ‘tussendoor’ genomen zijn. Heel heel erg bedankt! Onwijs blij mee!!

- Jan + Annemarie -

"Wauw wat fantastisch! Heerlijk om te zien, heel erg bedankt!"

- Alex + Evelien -

"Woooooow!! MEGA Bedankt! We zijn zó blij met jou!!"

- Irene + Remondo -

"Ondanks dat ik al enige ervaring in de bruidsfotografie had, was dit een enorm fijne workshop en heb er nog genoeg van opgestoken. Gerjanne is een enorm lieve & open vrouw, die haar kennis en kunde graag met anderen wil delen!" - Petra

"De workshop bij GERJANNE was een echte eye-opener. Haar openheid, gedrevenheid en passie zorgen voor een goed gevulde, leerzame workshop!" - Janneke

"WAUW, wat een dag, wat een informatie, wat een ervaring en wat een vakvrouw. Wat heb ik veel geleerd! Gerjanne, bedankt dat jij je kennis zo open en met passie met ons hebt willen delen!" - Cynthia

"We hebben na een gezellige afspraak gekozen voor Gerjanne als fotograaf. Een keuze waar we geen seconde spijt van hebben gehad. De dag verliep soepel en het eindresultaat is fantastisch. Schitterende, heldere foto's waar we nog elke dag met plezier naar kijken!"

- Willem-Jan & Danique -

"De kwaliteit van de foto's is geweldig! Gerjanne is erg prettig om op je dag als fotograaf rond te hebben lopen. Ze heeft geluisterd naar onze wensen en hier haar best voor gedaan! Dit is terug te zien in de foto's. Blij met de keuze voor Gerjanne!"

- Jason & Suzanne -

"In eerste instantie zouden wij een andere fotograaf hebben op onze bruiloft, maar deze moest vanwege privé omstandigheden afzeggen. Eerst baalde we maar nadat we een kennismakingsgesprek hadden met Gerjanne waren we zeer positief en konden we niet wachten op de grote dag. Ook op de dag zelf is het fijn dat Gerjanne als fotograaf rondloopt. Ze geeft subtiel aanwijzingen en je hebt bijna niet in de gaten dat ze er is. De preview die we alleen nog maar hebben ontvangen waren fantastisch. kunnen niet wachten op de rest. Dit vergt voor ons veel geduld 😉 Erg blij met de keuze voor Gerjanne!"

- Sander & Marijke -

"We hebben Gerjanne leren kennis op trouwbeurs Verliefd en Verloofd in Groningen. Meteen was er een klik en hebben we een super leuk gesprek gehad. We hebben daarom niet meer verder gekeken en gevraagd of zij fotograaf wou zijn op onze bruiloft. Wat zijn de foto's prachtig geworden! Heel erg dierbaar! Het zijn vooral spontane en niet geposeerde foto's die echt een verhaal vertellen. Je raakt niet uitgekeken. In communicatie is Gerjanne ook erg prettig. Goed georganiseerd en super professioneel! Echt een aanrader!"

- Freek & Berdien -

"De Workshop smaakte naar meer! Ik vond het een hele leuke leerzame dag. Afwisselende onderwerpen en goed verzorgd!"

"Op het moment dat ik las dat Gerjanne een workshop wilde gaan geven wist ik "daar moet ik bij zijn!" Ik volg haar werk al een tijdje en ben elke keer weer onder de indruk. Zo mooi! Wat was ik blij dat ik een plekje had bemachtigd voor de workshop van 13 mei. Ook al heb ik al een aantal bruiloften gedaan en in 2016 ook een workshop bruidsfotografie gevolgd, ik heb weer enorm veel opgestoken! Dankzij de prachtige hand-out kan ik af en toe nog rustig alles doorlezen. Gerjanne heeft alle stappen die bij het fotograferen van een bruiloft komt kijken heel duidelijk uitgelegd. Ook tijdens het praktijkgedeelte deed ze dit, terwijl we toch allemaal de ruimte kregen om mooie foto's te maken. Geen vraag was te gek. Ik vond het echt super en ga vol vertrouwen het komende trouwseizoen in!"

"De workshop bij GERJANNE was een echte eye-opener. Haar openheid, gedrevenheid en passie zorgen voor een goed gevulde, leerzame workshop. Ook na de workshop is GERJANNE bereid om te blijven ondersteunen bij vragen waar nodig. Dankzij de toffe Facebook groep blijven wij als cursisten met elkaar in contact, wat ontzettend leuk is. Niet alleen heb ik ontzettend veel geleerd, ook heb ik weer een groep collega's mogen ontmoeten, wat voor mij ontzettend waardevol voelt."

"WAUW, wat een dag, wat een informatie, wat een ervaring en wat een vakvrouw. Haar werk en gebruik van licht en toepassing van zwart-wit spreken mij enorm aan. En wat heb ik veel geleerd! Met een hoofd vol informatie en nieuwe kennis reed ik naar huis. De combinatie van theorie, ervaring en zelf fotograferen was heel erg prettig. Ook de nazorg waarbij je de gemaakte foto's tijdens de workshop kunt nabespreken is zo waardevol. Je blijft leren. Gerjanne, bedankt dat jij je kennis zo open en met passie met ons hebt willen delen! Stap voor stap hoop ik het geleerde nu in praktijk te kunnen brengen."

"Ik heb genoten van de bruidsfotografie workshop bij Gerjanne! Naast alle fotografie & nabewerkings tips, had ze ook enorm veel tips over de zakelijk kant van het verhaal, de workflow en als kers op de taart, mochten we een mooi bruidspaar fotograferen op een prachtige locatie in het bos. Ondanks dat ik al enige ervaring in de bruidsfotografie had, was dit een enorm fijne workshop en heb er nog genoeg van opgestoken. Gerjanne is een enorm lieve & open vrouw, die haar kennis en kunde graag met anderen wil delen!"

"Intussen al drie fotoshoots door Gerjanne laten doen. Van Loveshoot, via trouwdag, naar new born shoot. Alledrie prachtig weergegeven. Gerjanne is geduldig, lief, creatief, weet je op je gemak te stellen en ondertussen maakt ze de foto's die je altijd zult blijven koesteren. Vooral omdat ze zo echt zijn. Puur, net zoals het moment, waardoor het bekijken van de foto's je ook telkens weer meeneemt naar een van die bijzondere gebeurtenissen."

– Martijn & Jolinda –

"De 1e fotograaf moest wegen omstandigheden 4 dagen voor de bruiloft helaas ons teleurstellen. Echter was daar Gerjanne die voor ons naar Noord-Brabant kwam om onze mooie trouwdag vast te leggen. We zijn de foto's, haar gezelligheid en haar redding ontzettend dankbaar!"

– Robin & Iris –

"Ons huwelijk, de zwangerschap shoot, de geboorte van onze zoon 17-12-2016 en de baby sessie, allemaal vast laten leggen door Gerjanne. Mooie pure beelden, dierbare herinneringen met liefde vast gelegd. We hadden ons niet beter kunnen wensen!"

– Gerwin & Jolinde –

"Fotograaf met enorm veel enthousiasme en oprecht geintereseerd in wie wij zijn. Alle momenten op onze trouwdag zijn puur en spontaan vastgelegd."

– Jeroen & Mirjam –

"Bij een geweldige dag hoort voor ons een fotograaf die op de achtergrond aanwezig is en geen geposeerde foto's maakt. Dit was voor ons een voorwaarde en hier heeft Gerjanne helemaal aan voldaan; ontspannen en natuurlijke foto's met oog voor detail. Mooie momenten vastleggen die je je hele leven bijblijven."

– Ruben & Tineke –

"Een hele fijne vakkundige fotograaf. Snelle communicatie en begrijpt je wensen. Ze kan ook goed met kinderen omgaan."

– Rens & Cora –

"In 1 woord fantastisch! Hier krijg je echt geen spijt van... Er zijn zoooooveel bruidsfotografen maar wil je ECHT professionele foto's waarbij je wanneer je ze terugziet elke keer weer kippenvel krijgt? Kies dan voor Gerjanne. Oog voor detail, emoties en heel origineel waardoor je geen standaard foto's krijgt. Mijn tip: NOOIT besparen op een goede fotograaf... Daar krijg je spijt van."

– Hanne & Sandra –

"Wij zijn in 2014 getrouwd en hadden Gerjanne als onze trouwfotograaf. Wat een ontzettend goede keuze was dat! Fijne gesprekken vooraf, waarin we al onze wensen kenbaar konden maken. Op de dag zelf soms nauwelijk doorgehad dat ze erbij was, erg prettig hoe zij werkt. Ze heeft onze dag werkelijk waar prachtig vastgelegd en dankzij de foto's kijken we daar iedere dag nog op terug!"

– Paul & Marjan –

"Op vrijdag 23 juni zijn wij getrouwd. We hebben na een gezellige afspraak gekozen voor Gerjanne als fotograaf. Een keuze waar we geen seconde spijt van hebben gehad! De dag verliep erg soepel en het eindresultaat is fantastisch. Schitterend heldere foto's waar we nog elke dag met veel plezier naar kijken. Gerjanne hartelijk dank!"

- Willem-Jan & Danique -

error: Content is protected !!