fbpx
Back to Top

Trouwalbums

Luxe handgebonden (digitaal geprinte) trouwalbums zijn verkrijgbaar in diverse formaten. Trouwalbums zijn er in veel verschillende soorten: omslagen in elke gewenste kleur van kunstleer, echt leer, linnen, jute, kant (of een combinatie), met foto of zonder foto (evt. op acryl), jullie namen en/of trouwdatum (of zelfs het ontwerp van jullie trouwkaart!) op de voorzijde; de mogelijkheden zijn eindeloos!!

Nadat jullie reportage gereed is, ga ik aan de slag met het ontwerp van het trouwalbum. Ik vertel het verhaal van jullie trouwdag met prachtige beelden die jullie zelf uitkiezen. Jullie hebben vervolgens de mogelijkheid om eventuele wijzigingen door te geven; moeten er foto’s gewisseld worden, of moeten er meer bladzijden toegevoegd worden? Zodra jullie akkoord hebben gegeven op het ontwerp, ga ik het album bestellen en is deze naar verwachting na 6 weken (vanaf het moment van bestellen) bij mij binnen.

Ook is het mogelijk om ouderalbums te bestellen; exacte kopieën van jullie trouwalbum, maar dan in een klein formaat. Een fantastisch cadeau voor jullie ouders bijvoorbeeld!

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en tarieven.

error: Content is protected !!