fbpx
Back to Top

Bruiloft

Waanzinnig toffe trouwfoto’s waar jullie liefde en emoties van af spatten!

Geen geposeerd gedoe, maar pure en echte foto’s die het prachtige verhaal vertellen van jullie dag. En oh wat geniet ik er elke keer weer van om een bruiloft te mogen fotograferen!

Ik ben altijd 300% gefocust op zo’n dag en ik sta constant op scherp om al die onverwachte mooie momenten van en voor jullie te vangen. Ook van de mensen om jullie heen. The best job in the world! Ik heb inmiddels al ruim 150 bruiloften mogen fotograferen en meerdere van mijn foto’s zijn bekroond met (internationale) trouwfoto awards. Zo gaaf!

Mijn werkwijze
Ik fotografeer op een documentaire wijze, dat wil zeggen dat ik alles vastleg zoals het gebeurt. Geen geposeerd gedoe dus! Ik meng me moeiteloos onder jullie gasten, ik hou wel van een praatje maar ik zal altijd met één oog om me heen kijken welke toffe momenten er staan te gebeuren. Tijdens de shoot van jullie tweetjes op locatie zal ik op een zo min mogelijk geposeerde wijze te werk gaan. Ik vind het vooral belangrijk dat jullie genieten van elkaars gezelschap en van jullie grote dag. Ik zorg dat we de beste en mooiste settings hebben voor de foto’s, en de rest doen jullie helemaal zelf! Jullie halen samen herinneringen op, mijmeren over de toekomst… En ondertussen zet ik jullie er op je mooist en leukst op!

De rest van de dag leg ik vast wat er gebeurt. Ik vang al die emoties en mooie, hilarische en ontroerende momenten die soms maar een paar seconden duren en die jullie misschien wel gemist hebben. Ik vertel graag JULLIE verhaal met mijn foto’s!

Enthousiast? Neem snel contact op!
Mijn beschikbaarheid is beperkt, ik neem maximaal 10 bruiloften aan per jaar. Ben je enthousiast? Neem dan snel contact op om te checken of jullie trouwdatum nog vrij is in mijn agenda. Ik nodig jullie graag uit bij mij thuis voor een kennismaking! Of – in de huidige Corona situatie – via videobellen. En voelt het allemaal goed? Pas dan beslissen jullie of ik jullie grote dag mag gaan fotograferen.

Impressie
Bekijk een impressie van enkele van de toffe bruiloften die ik heb mogen fotograferen op de blog. Mag ik jullie mooie verhaal hier binnenkort ook plaatsen? 🙂 

 • Trouwreportage incl. compact trouwalbum (20x20 cm, 12 blz.) al vanaf
 • €1795
 • 6 uur fotografie met waanzinnig toffe foto’s van bijvoorbeeld de volgende momenten:

  voorbereidingen bruid
  voorbereidingen bruidegom (indien gewenst)
  first look
  loveshoot
  lunch
  trouwceremonie
  toost & taart

Genoemd tarief is geldig voor bruiloften die in 2021 en 2022 plaatsvinden. Gaan jullie trouwen in 2023? Vraag naar de mogelijkheden en tarieven!

bruidsparen gingen jullie voor!

Bij een trouwreportage is altijd inbegrepen:
– Preview binnen 3 dagen na de bruiloft met een selectie van de mooiste foto’s
– Alle zorgvuldig geselecteerde en nabewerkte foto’s in hoge resolutie via een persoonlijke online gallery
– Compact trouwalbum in 20×20 cm met 12 blz., geschikt voor ca. 20-25 foto’s naar keuze
– Reiskosten binnen NL

Optioneel:
– Luxe handgebonden trouwalbum (vanaf 30×30 cm, vanaf €595) met bewaarbox, in diverse formaten en materialen

I N F O R M A T I E A A N V R A A G

Enthousiast na het bekijken van mijn werk? Tof!
Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en ik neem snel contact met je op!

R E F E R E N T I E S

Ervaringen van andere bruidsparen

"We hebben na een gezellige afspraak gekozen voor Gerjanne als fotograaf. Een keuze waar we geen seconde spijt van hebben gehad. De dag verliep soepel en het eindresultaat is fantastisch. Schitterende, heldere foto's waar we nog elke dag met plezier naar kijken!"

- Willem-Jan & Danique -

"De kwaliteit van de foto's is geweldig! Gerjanne is erg prettig om op je dag als fotograaf rond te hebben lopen. Ze overlegt vooral met ceremoniemeesters en af en toe vraagt ze wat aan bruidspaar, wat ook prettig is. Verder heeft ze geluisterd naar onze wensen en hier haar best voor gedaan! Dit is terug te zien in de foto's. Tessa was onze second scooter. Ook zij heeft fantastisch werk verricht deze dag. En en al blij met de keuze voor Gerjanne!"

- Jason & Suzanne -

"In eerste instantie zouden wij een andere fotograaf hebben op onze bruiloft, maar deze moest vanwege privé omstandigheden afzeggen. Eerst baalde we maar nadat we een kennismakingsgesprek hadden met Gerjanne waren we zeer positief en konden we niet wachten op de grote dag. Ook op de dag zelf is het fijn dat Gerjanne als fotograaf rondloopt. Ze geeft subtiel aanwijzingen en je hebt bijna niet in de gaten dat ze er is. De preview die we alleen nog maar hebben ontvangen waren fantastisch. kunnen niet wachten op de rest. Dit vergt voor ons veel geduld 😉 Erg blij met de keuze voor Gerjanne!"

- Sander & Marijke -

"We hebben Gerjanne leren kennis op trouwbeurs Verliefd en Verloofd in Groningen. Meteen was er een klik en hebben we een super leuk gesprek gehad. We hebben daarom niet meer verder gekeken en gevraagd of zij fotograaf wou zijn op onze bruiloft. Wat zijn de foto's prachtig geworden! Heel erg dierbaar! Het zijn vooral spontane en niet geposeerde foto's die echt een verhaal vertellen. Je raakt niet uitgekeken. In communicatie is Gerjanne ook erg prettig. Goed georganiseerd en super professioneel! Echt een aanrader!"

- Freek & Berdien -

"Intussen al drie fotoshoots door Gerjanne laten doen. Van Loveshoot, via trouwdag, naar new born shoot. Alledrie prachtig weergegeven. Gerjanne is geduldig, lief, creatief, weet je op je gemak te stellen en ondertussen maakt ze de foto's die je altijd zult blijven koesteren. Vooral omdat ze zo echt zijn. Puur, net zoals het moment, waardoor het bekijken van de foto's je ook telkens weer meeneemt naar een van die bijzondere gebeurtenissen."

– Martijn & Jolinda –

"De 1e fotograaf moest wegen omstandigheden 4 dagen voor de bruiloft helaas ons teleurstellen. Echter was daar Gerjanne die voor ons naar Noord-Brabant kwam om onze mooie trouwdag vast te leggen. We zijn de foto's, haar gezelligheid en haar redding ontzettend dankbaar!"

– Robin & Iris –

"Ons huwelijk, de zwangerschap shoot, de geboorte van onze zoon 17-12-2016 en de baby sessie, allemaal vast laten leggen door Gerjanne. Mooie pure beelden, dierbare herinneringen met liefde vast gelegd. We hadden ons niet beter kunnen wensen!"

– Gerwin & Jolinde –

"Fotograaf met enorm veel enthousiasme en oprecht geintereseerd in wie wij zijn. Alle momenten op onze trouwdag zijn puur en spontaan vastgelegd."

– Jeroen & Mirjam –

"Bij een geweldige dag hoort voor ons een fotograaf die op de achtergrond aanwezig is en geen geposeerde foto's maakt. Dit was voor ons een voorwaarde en hier heeft Gerjanne helemaal aan voldaan; ontspannen en natuurlijke foto's met oog voor detail. Mooie momenten vastleggen die je je hele leven bijblijven."

– Ruben & Tineke –

"Een hele fijne vakkundige fotograaf. Snelle communicatie en begrijpt je wensen. Ze kan ook goed met kinderen omgaan."

– Rens & Cora –

"In 1 woord fantastisch! Hier krijg je echt geen spijt van... Er zijn zoooooveel bruidsfotografen maar wil je ECHT professionele foto's waarbij je wanneer je ze terugziet elke keer weer kippenvel krijgt? Kies dan voor Gerjanne. Oog voor detail, emoties en heel origineel waardoor je geen standaard foto's krijgt. Mijn tip: NOOIT besparen op een goede fotograaf... Daar krijg je spijt van."

– Hanne & Sandra –

"Wij zijn in 2014 getrouwd en hadden Gerjanne als onze trouwfotograaf. Wat een ontzettend goede keuze was dat! Fijne gesprekken vooraf, waarin we al onze wensen kenbaar konden maken. Op de dag zelf soms nauwelijk doorgehad dat ze erbij was, erg prettig hoe zij werkt. Ze heeft onze dag werkelijk waar prachtig vastgelegd en dankzij de foto's kijken we daar iedere dag nog op terug!"

– Paul & Marjan –

"Op vrijdag 23 juni zijn wij getrouwd. We hebben na een gezellige afspraak gekozen voor Gerjanne als fotograaf. Een keuze waar we geen seconde spijt van hebben gehad! De dag verliep erg soepel en het eindresultaat is fantastisch. Schitterend heldere foto's waar we nog elke dag met veel plezier naar kijken. Gerjanne hartelijk dank!"

- Willem-Jan & Danique -

Just Married!

Bekijk hieronder toffe blogs van bruidsparen die ik heb mogen fotograferen!