fbpx
Back to Top

Robert Jan + Lisa

Robert Jan + Lisa

Ik ontmoette Robert Jan en Lisa op een trouwbeurs en er was gelijk een klik! Hun oorspronkelijke trouwdatum stond gepland in mei 2022, maar vanwege een ernstig ongeval van Lisa’s vader besloten ze de bruiloft met een jaar uit te stellen. Ook omdat de bruiloft plaats zou vinden op het erf van Lisa’s ouders, in de boomgaard. Op 17 mei 2023 was het dan eindelijk zover!

De dag begon heel ontspannen met de voorbereidingen van Lisa in haar ouderlijk huis, met prachtig uitzicht over de IJssel. Ze waren er helemaal klaar voor; er stond een aparte stretchtent voor overdag, een grote feesttent voor ’s avonds en in de boomgaard stond alles klaar voor de ceremonie. Na de first look maakten we foto’s langs de IJssel.

De daggasten verzamelden zich ondertussen en toen was het tijd voor de ceremonie. De daggasten hadden tot dat moment Lisa nog niet gezien. Lisa werd begeleid door haar vader, een mooi moment. Ze liepen over het speciaal gemaaide pad naar Robert Jan toe. Een prachtige setting voor een ceremonie!

Na de ceremonie was het tijd om te borrelen. Ook was er een receptie en werden er groepsfoto’s gemaakt. De sfeer was geweldig; wat een heerlijk plekje zo om je bruiloft te kunnen vieren! De BBQ werd verzorgd door de Smaakfactor uit Hattem, fantastisch lekker eten. ’s Avonds bleef ik nog een paar uurtjes om het begin van het feest vast te leggen.

Lieve Robert Jan en Lisa, wat was het een heerlijke dag! Nogmaals gefeliciteerd en ik wens jullie veel geluk en liefde toe!

Liefs,
Gerjanne

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!