fbpx
Back to Top

Masters Award | Ronde 37 #1

Masters Award | Ronde 37 #1

Wat is de Masters of Wedding Photography?

The Masters of Wedding Photography is een fantastische community voor professionele trouwfotografen. Een aantal jaar geleden opgericht in Nederland om het fantastische niveau van professionele trouwfotografen in Nederland op de kaart te zetten, maar inmiddels zijn ze wereldwijd actief. De Masters organiseert, naast gezellige en inspirerende meetups en seminars, elk kwartaal een fotowedstrijd in de BeneLux (overigens ook in andere landen, maar ik doe alleen aan deze mee) waarvoor je foto’s kunt insturen. Elke ronde is er weer een andere jury, bestaande uit topfotografen van over de hele wereld. Er worden zoveel foto’s ingestuurd, dat slechts 5% van de inzendingen daadwerkelijk een award wint. Een Masters winnen is voor mij dan ook één van de hoogst haalbare prijzen in de trouwfotografie. En ik ben elke keer weer zó onwijs trots als ik mijn naam tussen de winnaars zien staan. Want het niveau in de Benelux is zó extreem hoog, ook in vergelijking met de rest van de wereld. Nederlandse trouwfotografen draaien al jaren mee in de mondiale top van de trouwfotografen. En wat een eer om ook in dat rijtje te mogen staan met inmiddels 12 Masters of Wedding Photography awards!

Winnaars ronde 37

Ik had een aantal rondes niet mee gedaan, maar in ronde 37 stuurde ik weer wat in en het was weer raak, en nog wel 2 keer! En zo tof: foto’s die ik al heel lang instuur en waar ik zelf heel erg in geloof, en dat wordt nu bekroond. Blij en trots! En ja, ik ben en blijf blij met en trots op elke award die ik krijg, alsof het de eerste is.

The story behind the image

Deze foto is nog steeds één van mijn favoriete foto’s. Het is een moment wat misschien maar 3 seconden heeft geduurd, oma die even aan haar achterkleinzoon snuffelt. Zijn handje ontspannen op haar schoot.

Meer award winnende foto’s van mij zien? Klik dan hier! Elke award heeft een eigen blog.

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!