fbpx
Back to Top

Remondo + Irene

Remondo + Irene

Maart 2018. Ik geef een workshop Bruidsfotografie en omdat mijn model bruidspaar vlak van tevoren afzegt, bel ik lichtelijk in paniek Irene op. We kennen elkaar sinds de zwangerschap van haar jongste, waarvan ik ook de geboorte heb mogen fotograferen en ik sindsdien hun gezin regelmatig fotografeer. Ik vraag of zij model willen staan en dat we dan passende kleding erbij gaan zoeken. Irene overlegt het met Remondo en ze zeggen ja! We regelen de volgende dag een mooie trouwjurk bij Boetiek De Bruid in Harderwijk, en Remondo regelt een pak. Vrijdagavond, de avond voor de workshop, belt Remondo mij op en vertelt hij dat hij Irene tijdens de workshop ten huwelijk gaat vragen! Wauw! En zo geschiedde. Irene is compleet verrast als Remondo op zijn knieën gaat en er volgt een luide JA!

De trouwdatum wordt geprikt, juni 2020, en de voorbereidingen gaan van start. Een festivalbruiloft in eigen tuin moet het worden. eind december moeten ze door omstandigheden de bruiloft 8 weken naar voren halen, het wordt mei 2020. En tja, we weten allemaal wie er toen op visite kwam en voorlopig niet meer weg ging….. Tante C. De bruiloft wordt weer verplaatst, naar juni 2021, maar driemaal is scheepsrecht! Door de corona maatregelen wordt de festivalbruiloft in eigen tuin geschrapt en wijken ze uit naar The Novice in Vierhouten, waar ze met minder mensen dan oorspronkelijk in de planning toch hun mooie dag kunnen gaan vieren. In aanloop naar de bruiloft bespreken we alles tot in de puntjes, het belooft een prachtige dag te worden! Nu nog hopen dat het weer mee zit.

En dan is het vrijdag 25 juni 2021! De dag waar we allemaal al zo lang naar uit hebben gekeken! De ochtend begint voor Irene bij Dutch Hair in Nunspeet, waar haar kapsel wordt verzorgd, evenals dat van dochter Isabel en vriendin Kirstie. Ik heb second shooter Jolien bij me, en ook is videograaf Jahra aanwezig. Daarna is het tijd om de voorbereidingen bij Remondo vast te leggen, die in het huis van goede vriend Menno is samen met zijn moeder en andere goede vriend Stefan, ook in Nunspeet. Er is muziek en mooie persoonlijke kaartjes van Remondo voor zijn matties.

Als Remondo en zoon Lucas aangekleed zijn, gaan we naar het huis van Remondo en Irene in Hulshorst, waar Irene zich gaat aankleden. Het is er lekker hectisch, alle dames maken zich klaar. Ook Irene heeft persoonlijke boodschappen opgeschreven voor haar besties, waardoor de net opgebrachte make-up al weer snel aardig uit loopt. 😉

De first look vindt plaats in hun enorme achtertuin, omringd door alle naaste familie en beste vrienden. Prachtige momenten! Sportfjord Roos mag ook nog op de foto maar heeft meer oog voor het boeket. 😉

Na de first look worden de Vespa’s uit de stalling gehaald en begint de toertocht naar Vierhouten. Onderweg staat het bestuur van de landelijke Vespa Club langs de route om nog een stukje mee te rijden, een leuke verrassing voor het bruidspaar! Menno vraagt of ik achterop wil, om zo al rijdend onderweg nog wat foto’s te kunnen maken. Heel even twijfel ik, maar je leeft maar één keer toch. 😉 Ik spring achterop en Jolien rijdt verder in mijn auto. Onderweg klik ik heel wat af, en ik mag zelfs even achterop gaan staan voor wat betere foto’s. Doodeng, maar gelukkig gaat dat goed.

Aangekomen bij The Novice staat iedereen ze op te wachten. Er wordt een lekkere lunch geserveerd.

Daarna gaan we op pad om foto’s te maken, terwijl de daggasten bij The Novice blijven. We maken foto’s op een mooi stuk heide in de omgeving. Remondo en Irene spreken persoonlijke geloften naar elkaar uit, terwijl Jahra dat mooi vastlegt op film. Gelukkig kan ik in de super stille modus schieten, zodat zij daar geen last van heeft.

Als we terug zijn, is het tijd om te trouwen! Goede vriend Menno is BABS, Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand, speciaal ingezworen om het huwelijk te mogen voltrekken. Hij heeft een geweldige toespraak, waarbij er tranen vloeien zowel van het lachen als van ontroering.

Na de ceremonie is het tijd voor taart en toost! Isabel en Lucas hebben zelf de bruidstaart ontworpen en het is voor iedereen een verrassing hoe de taart eruit komt te zien. De verrassing en verwondering is groot als de taart op tafel wordt gezet! Hij smaakt heerlijk! Hij ruikt ook heerlijk, ondervindt Remondo. 😉

Na de taart gaan we groepsfoto’s maken in een nabij gelegen stuk bos. aan het einde van de groepsfoto’s begint het helaas wat te regenen. Eenmaal terug bij The Novice is het tijd voor een 7-gangen diner met als afsluiting een quiz en het welbekende schoenenspel, hilarisch! Na het diner fotograferen we nog een uurtje de receptie, waar nog een aantal gasten aanschuiven. Er is een springkussen voor de kinderen die zich niets aantrekken van de regen.

Lieve lieve Re en Irene, wat hebben jullie een aanpassingsvermogen. Wat was het een geweldige dag! Ik wens jullie nog zoveel meer liefde en geluk toe dan jullie al hebben. Blijf elkaar liefhebben. En tot de volgende shoot! 😉

Liefs,
Gerjanne

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!