fbpx
Back to Top

Nominatie Bruidsfoto Awards 2018

Nominatie Bruidsfoto Awards 2018

Bruidsfoto Award 2018

YESSSS!!!! Ik ben dit jaar – voor het eerst in mijn carrière – genomineerd voor een bruidsfoto award van de prestigieuze Bruidsfoto & Film Award!! EN MAAR LIEFST 2X!!!!

Uit ruim 1.600 inzendingen koos de jury 80 foto’s en 5 films. En dus 2 van mijn foto’s!! En weet je wat nou zo leuk is: deze twee nominaties zijn dezelfde foto’s waar ik in december nog internationale Fearless Awards mee won! Zooooooooooo trots, ik sta gewoon te stuiteren hier!

Speciale dank aan Eva-Joy voor de fantastische borstvoedingsfoto; super gaaf dat ik gewoon lekker mijn ding mocht doen terwijl jij het jouwe deed met je mooie mannetje. Dit is nou documentaire bruidsfotografie in z’n puurste vorm!  Ook dank aan bruidspaar R&T voor de hilarische groepsfoto! (mochten jullie nou denken ‘wat gebeurt daar?!’: de dames lieten de gom vallen…)

Stemmen maar!

Tot 10 mei kan er gestemd worden op alle foto’s en 28 mei is dan de feestelijke uitreiking. Er zijn 8 categorieën met elk 10 foto’s en per categorie wordt er zowel een publieks- als een vakprijs uitgereikt (want als collega fotografen mogen we ook op elkaar stemmen). Ik zou het natuurlijk super tof vinden als jullie allemaal op mijn foto’s zouden stemmen! Want hoe gaaf zou het zijn als ik eind mei op dat podium een prijs in ontvangst zou mogen nemen?! Alvast enorm bedankt! 

STEMMEN KAN HIER >> www.bffa.nl <<

(en alvast sorry voor de spam die de komende tijd gaat komen, want hoe meer aandacht, hoe beter! 😉 )

Liefs,
Gerjanne

Leave a reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!